Header VORM Arbeidsmarktcampagne

Wouter | Projectleider voorbereiding

16 juli 2019
Wouter | Projectleider voorbereiding

Wouter vertelt

Waarom ik bij VORM werk? Die vraag komt wel eens voorbij. Mensen zijn immers vaak nieuwsgierig naar je werk. En waarom je juist bij dat ene bedrijf werkt. Laat ik het hier maar eens vertellen. Net zo handig. Het heeft veel met het vertrouwen te maken dat je hier krijgt. En fijne collega’s.


Omdat een goede bekende destijds erg enthousiast was over VORM als werkgever en ik een geschikte organisatie zocht voor mijn afstudeeropdracht, was het eerste contact met dit bedrijf snel gemaakt. Na afronden van mijn studie kreeg ik hier een contract aangeboden. Eerlijk gezegd heb ik niet eens overwogen om ergens anders te solliciteren. Het voelde bij VORM vanaf het begin goed. Dat hoor je hier overigens wel vaker.

Ik startte op het bedrijfsbureau en mocht als Werkvoorbereider al vrij snel projecten begeleiden, zoals Terras aan de Maas en het Theater in Spijkenisse. Soms samen met een collega, soms volledig zelfstandig. Dat laatste; het vertrouwen; die vrijheid die je krijgt bij VORM is bijzonder fijn werken. En dan ga je er ook voor. Zo werkt dat in ieder geval bij mij. Je voelt je hier haast zelf ondernemer.

Wat ik persoonlijk een erg mooi project vind, is “Defensie-eiland” in Woerden. Hier ben ik vanaf het begin bij betrokken. Een voormalig defensieterrein dat wordt getransformeerd tot een karakteristiek, modern woongebied aan de singel. Heel gaaf, want VORM BOUW houdt de sfeer en authentieke elementen van het eiland intact.

Ik ben 32 en heb inmiddels de stap naar Projectleider Voorbereiding al mogen maken. Dat is sneller gegaan dan ik gedacht had. Als ik advies zou mogen geven aan toekomstige VORMers, zou dat zijn: wees leergierig. Zorg dat je snel kennis van zaken krijgt en neem je verantwoordelijkheid. Collega’s helpen je wanneer je vragen hebt. Stel ze als je niet verder komt. Ambities? Als je hier op de juiste manier verder wilt, kan dat ook.

Facilitair is VORM top. Korte lijnen maken je werk hier echt een stuk makkelijker. Goed om te weten mocht je binnenkort van plan zijn om te gaan solliciteren.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk eens of er een geschikte vacature bij zit voor je.

 

Lees ook:
>> De testimonial van Bart, werkvoorbereider bij VORM >>
<<De testimonial van Frank, Senior werkvoorbereider bij VORM<<