Header VORM Arbeidsmarktcampagne

Richard | Uitvoerder bij project Terras aan de Maas

22 juni 2019
Richard | Uitvoerder bij project Terras aan de Maas

Richard aan het woord


Via een kennis kwam ik destijds in contact met VORM. Ik had meer sollicitaties lopen, maar bij het eigenwijze karakter en de uitstraling van het bedrijf had ik vrijwel meteen een goed gevoel.

Mijn verwachtingen van VORM bleven overeind. Tot op de dag van vandaag. Of we het nu over materiaal en groot materieel hebben, over budget, of over veiligheid… “alles” is goed geregeld. En als Uitvoerder kan ik je vertellen: dat werkt bijzonder prettig!

Hier hebben ze vertrouwen in je kunnen. Dat betekent veel vrijheid en dat geeft wat mij betreft alleen maar extra drive om te zorgen dat ik mijn zaken op orde heb. Zoals de inrichting en veiligheid van mijn huidige bouwplaats aan "Terras Aan De Maas" in Spijkenisse bijvoorbeeld. Met ons team werkvoorbereiding en uitvoering zorgen wij ervoor dat ons werk en de planning elkaar niet uit het oog verliezen.

Om nog even terug te komen op dat "eigenwijze karakter" van VORM… Het is niet zozeer dat we het hier beter weten dan een ander, maar wat hier gezegd wordt gebeurt ook gewoon. Daadkracht en achter je woord staan of zo. Ik kan het niet precies onder woorden brengen maar het maakt mij vaak een soort van trots.

VORM is een relatief groot bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor je eigen stukje waarmee je vaak verwacht dat mensen "op een eiland" gaan zitten en juist hier heerst een sterk gevoel van samenhorigheid. En dat resulteert weer in een ondernemende en avontuurlijke cultuur. Dat vind ik mooi. Onlangs kwam eigenaar Daan van der Vorm hier spontaan even een rondje doen op de bouwplaats. Zó’n groot bedrijf en toch zo laagdrempelig. 

Gaaf.

We zoeken trouwens nog een zelfstandige uitvoerder bij VORM Bouw, dus mocht je zo iemand zijn of kennen...

 

Lees ook:

Het verhaal van projectleider Martijn >>

Het verhaal van uitvoerder Wouter >>