Header VORM Arbeidsmarktcampagne

Patrick | Uitvoerder ten tijde van het coronavirus

18 juni 2020
Patrick | Uitvoerder ten tijde van het coronavirus

Patrick vertelt

We hebben nu 3 projecten die in afronding zijn en ook 3 nieuwe projecten die opgestart worden. “Mijn” bouwploegen zijn goed bezig. VORM heeft meteen in het beginstadium van de Corona perikelen duidelijke beslissingen genomen en middelen ingezet waardoor we snel door konden met ons werk. En dat is fijn.

Contact beperken we nog altijd zoveel mogelijk, dus ik werk deels vanuit huis waardoor ik net iets minder op de projecten in Zuidland en Oosterhout ben. Gelukkig hebben we hier twee goede aankomende uitvoerders aan het werk die ik via telefoon en videosessies begeleid. Dat doen ze top.

Zelf ben ik daarnaast fysiek vooral aanwezig op de bouwplaats in Nieuwerkerk ad IJssel. Aan het begin van de dag trekken we net iets meer tijd uit dan normaal om naar elkaar te luisteren. Even ventileren. Pauzeren gebeurt namelijk in shifts. De jongens werken inclusief gelaatsmasker, wat voor de VORM-bouwers veiliger is, maar soms ook lastig. Je kunt je voorstellen dat zo’n kap door hard werken beslaat. Toch zetten ze stug door. Respect mannen! En op zijn tijd gebak!

We zijn trouwens ook nog op zoek naar een collega Uitvoerder. Als je ‘m kent of bent, klik hier!

 

>>De testimonial van Dennis, Zelfstandige uitvoerder bij VORM<<
<<De testimonial van Javad, werkvoorbereider bij VORM<<