Header VORM Arbeidsmarktcampagne

Martijn | Projectleider bij VORM Bouw

27 juni 2019
Martijn | Projectleider bij VORM Bouw

Martijn vertelt

"Bij VORM worden nieuwe technieken en innovatieve ideeën altijd omarmd. Dat vind ik echt een grote plus bij een werkgever."

"Disciplines zoals concept- en projectontwikkeling en bouw hebben we onder eigen dak. Hierdoor nemen we snel weloverwogen beslissingen in het voorbereidingstraject en laat de uitvoering van een project meestal niet lang op zich wachten. VORM investeert in en zorgt voor haar mensen."

"Na destijds diverse stages te hebben afgerond voelde ik me bij VORM het best op mijn plek. Na mijn HBO afronding in 2002 nam ik contact met ze op. Eigenlijk zonder de behoefte om andere sollicitaties uit te zetten. Onder de vleugel van een ervaren werkvoorbereider startte ik daarop eveneens in de werkvoorbereiding. Bij VORM werk je veel vanaf de bouwplaats waardoor je goed ziet wat er bij een project gebeurt. Prettig is dat. Snel draaide ik mijn eerste projecten al zelfstandig. Dat soort vertrouwen krijg je bij VORM. Aanpakken dus. En natuurlijk ben ik mezelf ook wel eens een keer tegengekomen tijdens een klus. Hoort bij je persoonlijke ontwikkeling."

"In 2015 wilde ik graag een rol in het voortraject waar op dat moment geen ruimte voor was. Na een tijd bij een ander bedrijf actief te zijn geweest als projectmanager miste ik toch de mentaliteit en dynamiek van VORM, waardoor weer contact ontstond. Mijn huidige Manager van VORM Bouw ontdekte mijn ambities en zo werk ik inmiddels tot op de dag van vandaag als Projectleider Voorbereiding samen met een hele fijne club mensen waar je op (en mee) kunt bouwen."

"Nog een tip voor elke nieuwe collega: Durf te leren en… om hulp te vragen waar nodig. Iedereen is bereid om je te helpen. Ook als het druk is. Je kunt altijd terugvallen op de VORM mensen om je heen."

Lijkt een functie als projectleider bij VORM jou wel interessant? Er staat nog een vergelijkbare functie op: klik hier


Lees ook:

<< De testimonial van werkvoorbereider Bart <<

>> De testimonial van uitvoerder Richard >>