Header VORM Arbeidsmarktcampagne

Mariska | Calculator bij VORM

30 maart 2019
Mariska | Calculator bij VORM

Mariska vertelt

"Tijdens de eerste gesprekken met VORM voelde ik al vrij snel een klik. Ook de werkomgeving sprak mij direct aan. Als je hier binnen bent voelt het niet als een stijf kantoorpand en dat is iets wat ik toch wel belangrijk vind."

 

"Bij VORM word ik flink uitgedaagd. Elk project is uniek en daarom worden werkzaamheden nooit repeterend, omdat het werken vanuit een bestaande situatie om meer inlevingsvermogen en creatieve oplossingen vraagt. Als Calculator werk ik intensief samen met verschillende collega’s." 

"Onlangs heb ik overigens een persoonlijk en goed gesprek gehad over mijn ambities, capaciteiten, wensen en behoeftes. Eén van de dingen die daarin naar voren zijn gekomen, is dat ik op termijn de stap wil maken naar Bouwkostendeskundige. Ik merk na afloop van zo’n gesprek dat VORM echt meedenkt over mijn persoonlijke groei en dat is ontzettend fijn om te ervaren. Het duurt vaak toch langer om dit soort dingen voor elkaar te krijgen in een bedrijf. Dat werkt frustrerend als je vooruit kunt en wilt. Ook een organisatie heeft daar uiteindelijk niets aan. VORM begrijpt zoiets maar al te goed en biedt kansen en mogelijkheden."

"Voor zo’n bedrijf blijf je je inzetten als werknemer."

We zoeken nog een aantal fijne collega’s. Als je in een organisatie wilt werken die ook naar jouw wensen kijkt, klik dan even op deze link.

 

Lees ook:

<< Het verhaal van uitvoerder Marvin <<

Het verhaal van planvoorbereider Jurrian >>