Header VORM Arbeidsmarktcampagne

Frank | Senior Werkvoorbereider

30 september 2019
Frank | Senior Werkvoorbereider

Frank vertelt

VORM is in de loop der jaren steeds grotere en diversere projecten gaan doen. Daarmee zit ik dus goed op mijn plek. De diversiteit en complexiteit van dat soort projecten zorgt voor de nodige uitdaging. Daar houd ik van. Scherp blijven.


Als Senior Werkvoorbereider vind ik het mooi om de kaders te creëren waarbinnen wordt gewerkt. Neem bijvoorbeeld de samenwerking met externe bouwpartners; zorgen dat zoiets soepel verloopt geeft een goed gevoel. Het vertrouwen dat ik bij VORM krijg in het uitvoeren van mijn functie geef ik op mijn beurt door aan onze bouwpartners. Zorgen dat ook zij excelleren in hun specialisme levert meerwaarde op bij een project. En direct aan een gebouw zelf. Super is dat.

Op het moment werk ik op project BOLD in Amsterdam. De woontoren is energieneutraal (EPC van -0,12). De ramen van BOLD zijn tevens zonnepanelen! Samen met partner Physee doen we hiermee echt iets bijzonders op gebied van duurzaamheid. De toren wordt voorzien van 1800 vierkante meter energieopwekkende PowerWindows. Zoiets is op deze schaal nog niet eerder toegepast.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk eens of er een geschikte vacature bij zit voor je.

 

Lees ook:

>> De testimonial van Wouter, werkvoorbereider bij VORM>>