Header VORM Arbeidsmarktcampagne

Dennis | Zelfstandige uitvoerder

25 mei 2020
Dennis | Zelfstandige uitvoerder

Dennis vertelt

In 2017 bood VORM mij een baan aan als Zelfstandig Uitvoerder. Ik was op dat moment nog deeluitvoerder. Pakken ze hier trouwens goed aan: je talent erkennen en je de kans geven om daar stappen in te maken. Roel van Veen (bedrijfsleider VORM Bouw) heeft mij 2 weken begeleid en zei vervolgens: ‘Dat kun jij wel… Succes!’ Haha. 

Natuurlijk kon ik op hem en collega’s rekenen waar nodig. Bij VORM 6D Wonen ben ik inmiddels van A tot Z verantwoordelijk voor projecten. Van gesprekken voeren met gemeentes en NUTS bedrijven tot het opstellen en bewaken van planningen en budgetten.

VORM onderscheidt zich wat mij betreft sterk doordat we het ontwikkelproces in eigen huis hebben. De werksfeer is er één om te benadrukken. We gaan hier erg fijn met elkaar om en hebben een bijzonder goed ingewerkt team. Zowel intern als met de verschillende onderaannemers. Als je beter op elkaar ingespeeld bent, heb je ook meer voor elkaar over. Dat levert echt merkbare meerwaarde op bij het werken aan projecten. Het loopt gewoon lekkerder.

 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk eens of er een geschikte vacature bij zit voor je.

 

Lees ook:
>>De testimonial van Frank, Senior werkvoorbereider bij VORM<<
<<De testimonial van Patrick, uitvoerder ten tijde van het coronavirus<<