Header VORM Arbeidsmarktcampagne

Bart | Werkvoorbereider

28 juni 2019
Bart | Werkvoorbereider

Bart vertelt

Tijdens mijn studie HBO bouwtechnische bedrijfskunde liep ik stage bij VORM, waar ik tevens mijn afstudeeropdracht heb afgerond. Na mijn studie en succesvolle stage kon ik bij VORM als werkvoorbereider aan de slag op het complexe project 'Handelskade' in Nijmegen. Het project waar ik ook tijdens mijn stage bij betrokken was. Erg tof, want deze periode bij VORM was voor mij een bijzondere en uitdagende ervaring.


Inmiddels ben ik samen met een hecht team verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding op project 'Defensie-eiland' in Woerden. Trots op hoe we dit met het team op deze locatie aanpakken. Ik ben graag op de bouw, want hier zie ik wat ik voorbereid heb. Ik heb o.a. direct contact met ervaren vaklieden en daar trek ik veel lering uit. Door hun feedback wordt mijn werkervaring alleen maar groter en kan ik me continu verbeteren. En dat is mooi, want ik leg de lat hoog voor mezelf.

Als persoon ben ik erg gedisciplineerd en gedreven, wat zich ook vertaalt naar mijn werk als Werkvoorbereider bij VORM. Wel zo fijn als zaken goed geregeld zijn. VORM is een bedrijf dat hier perfect op aansluit. Dingen zijn tot in de puntjes geregeld en ze denken met je mee over de meest uiteenlopende aspecten van je werk en persoonlijke ontwikkeling of ideeën.

Wat betreft de cultuur binnen VORM is het meer een gevoel wat ik kan omschrijven. Ik ben natuurlijk erg veel op locatie van een project. De collegialiteit is hier in ieder geval sterk aanwezig. Mensen zoeken elkaar soms ook buiten werk op, dus dat zit wel goed. Je zegt hier waar het op staat, op basis van respect en gelijkwaardigheid. Vrijheid gaat hier hand in hand met verantwoordelijkheid nemen en dat past mij. Heb je bijvoorbeeld een heftruck nodig, wat het horizontale transport op een bouwplaats ter grootte van een postzegel vereenvoudigt, dan wordt dat bij VORM geen “touwtrekwedstrijd”. Wel zo fijn.

Aan de slag gaan bij VORM is wat mij betreft dus zéker een goed idee. En we zoeken nog een kei van een Werkvoorbereider die ons team van VORM Bouw kan versterken. Je bent alvast van harte welkom!

Heeft Bart jouw interesse gewekt voor een functie bij VORM? Bekijk hier de vacature voor werkvoorbereider


Lees ook:
<< De testimonial van onze projectleider voorbereiding Wouter <<
>> De testimonial van onze collega en Projectleider Martijn >>