Header VORM Arbeidsmarktcampagne

Amer | Werkvoorbereider

5 maart 2019
Amer | Werkvoorbereider

Amer vertelt

"In juni 2017 ben ik bij VORM gestart als Werkvoorbereider. Daar ben ik tot op de dag van vandaag erg blij mee. Bouwen vanuit een bestaande situatie brengt voor mij een extra uitdaging mee in het werk. Bewoners en betrokken partijen zijn vaak kritisch, wat vraagt om snel schakelen en oplossingen aanbieden. Gaaf als je dan achteraf positieve feedback krijgt omdat je de klus toch mooi voor elkaar kreeg."

"Als ik een project zou mogen noemen waar ik erg trots op ben is dat het SOZA. Een voormalig kantoor van het ministerie van sociale zaken, dat omgebouwd werd tot studentenwoningen en huisvesting voor statushouders. Goede opvang is belangrijk,  dat weet ik maar al te goed. Het voelde voor mij dan ook bijzonder om iets te kunnen betekenen voor deze doelgroep." 

"De vrijheid die ik bij VORM krijg… en verantwoordelijkheid, die ik daardoor juist neem om mijn werk te organiseren, is precies in goede balans. Je moet er zelf op uit. Aan het begin kreeg ik begeleiding, maar al gauw werd zelf initiatief nemen aan mij toevertrouwd. Niet bang zijn om fouten te maken, daarvan leren, oplossen en doorpakken. De informele cultuur waarbij hard wordt gewerkt is typisch VORM en dat past mij goed."

 

Zin om als Werkvoorbereider te werken in een succesvol bedrijf? Bekijk hier het vacatureoverzicht

 

Lees ook:

Het verhaal van planvoorbereider Jurrian >>

Het verhaal van werkvoorbereider Javad >>