Studenten gezocht

Studenten gezocht

Dienstverband: parttime

Standplaats: Papendrecht/ projectlocatie

Team: VORM

Durf jij de concurrentie aan te gaan met 29 andere stagiaires per jaar? Jij bent niet onder de indruk van onze omzet van €350 miljoen in een jaar (2018)? Kennismaken met 260 nieuwe collega's vind jij gezellig? VORM daagt je uit.

Wat ga je doen?

VORM neemt ook haar verantwoording voor het opleiden van mensen in de ontwikkel- en bouwbrache. Daarom zijn we altijd op zoek naar stagiaires. Als stagiari kom je te werken in een team binnen de VORM bedrijven in een functie die aansluit bij jouw studie en wensen. Hierbij zal je een ondersteunende en meewerkende rol vervullen en, zoveel als mogelijk, als een volwaardig lid van het team meedraaien. Blink jij uit als stagiair in jouw vakgebieden dan zullen wij het niet nalaten om jou een passende functie aan te bieden na het afronden van jouw studie. 
p

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij volgt momenteel een opleiding op HBO- of MBO-niveau, of je bent een BBL- en BOL-leerling. Je bent leergierig en wilt het beste uit jezelf halen. Je bent in staat om samen met een team te werken aan vernieuwing. Jij deelt met het team de laatste theorieen uit het vakgebied en onze collega's vullen dit aan met de nodige praktijkervaringen.

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

VORM is actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jouw werkplek kan op het hoofdkantoor zijn of op de bouwplaats van een specifiek project. Dit is afhankelijk van jouw studierichting en interesses.

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte stagiair, dan mag je van ons verwachten dat we jou belonen met een vaste stagevergoeding per maand en dito arbeidsvoorwaarden. Je stagevergoeding is afhankelijk van het niveau van de opleiding. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg (opleidings)mogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk. 

Wil je een stageplek bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae ontvangen we graag via onderstaand contactformulier of per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner.

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon: 078 - 642 1340).

 

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Dit is de tweede tekst

Gerelateerde artikelen