Senior Conceptontwikkelaar

Dienstverband: Fulltime

Standplaats: Papendrecht

Team: VORM Ontwikkeling/ afdeling Concepten

Twintig dagen voor de ontwikkeling van een conceptplan geeft jou geen klamme handen? Jij ligt niet wakker van 40 tenders per jaar? Jij denkt jouw steentje bij te kunnen dragen aan het verhogen van onze jaaromzet van €350 miljoen? VORM daagt je uit! 

 

Wat ga je doen?

Als conceptontwikkelaar ben je actief in de beginfase van vastgoed- en gebiedsontwikkeling en werk je aan de ontwikkeling en implementatie van overtuigende en onderscheidende projecten. Je werkt samen met verschillende partners – zoals (landschaps)architecten, constructeurs, duurzaamheidsadviseurs en beleggers – en eindgebruikers aan tenders en 1-op-1 acquisities. 

Samen met een team van ruim 10 conceptontwikkelaars werk jij aan de acquisitie van spraakmakende VORM projecten. In korte sprints haal jij alles uit de kast om tenderprojecten op alle fronten onderscheidend te maken. De werkzaamheden binnen het team zijn verdeeld in regio's waarbij er steeds in duo's wordt gewerkt aan één regio. Daarnaast is er een duo gespecialiseerd in commercieel vastgoed – met name winkels en kantoren – in heel het land. Als sr. conceptontwikkelaar word jij samen met een jr. conceptontwikkelaar verantwoordelijk voor de acquisitie van projecten in de regio Rotterdam of de regio Utrecht.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt WO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in vastgoed. Je bent iemand die eerst denkt en dan doet en je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Door jouw ruime ervaring is het opzetten en bewaken van de procesgang van elk project een vanzelfsprekendheid voor je. Je bent gewend om in een snelle dynamische omgeving te werken en legt de lat voor jezelf hoog om tot overtuigende en onderscheidende oplossingen te komen. Hiervoor beschik je in ieder geval over creativiteit, kennis van de markt, visie en realiteitszin. Je kunt snel schakelen en ziet 'problemen' als uitdagingen waarbij je in staat bent om overtuigende oplossingen aan te dragen.

Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkelingen die zich binnen het vakgebied voordoen als ook maatschappelijke ontwikkeling die van invloed zijn op vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Je bent commercieel, ondernemend en communicatief vaardig en daarnaast ook een echte teamspeler. Je zet jouw uitgebreide netwerk in om nieuwe kansen en leads te ontdekken.

 

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op de dynamische afdeling Concepten van VORM Ontwikkeling B.V., onderdeel van VORM Holding, op het hoofdkantoor in Papendrecht. Onze conceptontwikkelaars zijn de expert op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Binnen VORM is de afdeling Concepten de plek waar alles begint en vele van onze projecten hun oorsprong vinden.

 

Wat kun je van ons verwachten? 

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

 

Wil je werken bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae ontvangen we graag via e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner of middels onderstaand contactformulier.

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon: 078 - 642 1340).

 

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

 

Gerelateerde artikelen