Projectleider uitvoering (project Sluishuis)

Projectleider uitvoering (project Sluishuis)

Dienstverband: Vast dienstverband, Fulltime

Standplaats: Amsterdam

Team: VORM Bouw B.V.

project Sluishuis

 

Jij krijgt geen koudwatervrees van het slaan van 770 heipalen in het water? Verlies jij geen slaap over de productie van 1.200 woningen per jaar? Samen met 30 verschillende bouwpartners stuur jij jouw project op budget? VORM daagt je uit.

 

Wat ga je doen?

Als projectleider ben jij degene die aan het roer staat om van een projectplan werkelijkheid te maken. Jij bent verantwoordelijk voor de planning, financiële bewaking en de kwaliteit van het project. Met het team streef je naar het beste eindresultaat van het project. Onze mensen en daarmee dus ook de veiligheid van onze collega's, staat voor jou hoog op de agenda.

Naast de dagelijkse praktijk vind je het ook interessant om jezelf te blijven verdiepen. Het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van onder meer bestaand vastgoed, BIM, Resultaatgericht Samenwerken, LEAN technieken en Total Cost of Ownership maken je tot een expert op jouw vakgebied.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau en je hebt de juiste bouwkundige kennis en ervaring. Je werkt accuraat en gestructureerd, handelt doordacht en zelfstandig en schuwt niet om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je bent een teamplayer, hebt leiderschapskwaliteiten en beschikt over een positieve instelling. Je denkt in oplossingen en weet mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen; of dit nu je directe collega's, onderaannemers, leveranciers of juist je opdrachtgevers zijn.

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Specifiek over het project

Over onze projecten kunnen wij eindeloos vertellen, want dat wij mooie projecten maken is zeker. In Amsterdam werken wij aan het indrukwekkende project Sluishuis, waar wij 441 woningen realiseren in de vorm van een prachtig en ultramodern appartementengebouw.

 

Waar kom je te werken?

 

Je komt te werken bij VORM Bouw B.V. – onderdeel van VORM Holding – op kantoor in Papendrecht. Je gaat samenwerken met een heel team aan collega's zoals werkvoorbereiders en inkopers. Jij werkt aan de prachtige en uitdagende projecten die VORM gaat realiseren. VORM is momenteel actief in diverse delen van het land, waaronder in de grote steden Leiden, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

 

 

 

Specifiek over het project

 

Over onze projecten kunnen wij eindeloos vertellen, want dat wij mooie projecten maken is zeker. In Amsterdam werken wij aan het indrukwekkende project Sluishuis, waar wij 441 woningen realiseren in de vorm van een prachtig en ultramodern appartementengebouw.

 

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

 

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

 


Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie. 

Gerelateerde artikelen