Planvoorbereider (transformatie en renovatie)

Planvoorbereider (transformatie en renovatie)

Dienstverband: fulltime

Standplaats: Papendrecht (Rotterdam)

Team: VORM Transformatie en Renovatie B.V.

Kun jij 16 transformatie- en renovatieprojecten aan in een jaar? Schrik jij niet van 21.000 m2 aan monumentale renovaties? En draai jij je hand niet om voor 5 projectlocatiebezoeken per week? VORM daagt je uit! 

 

Wat ga je doen?

Als Planvoorbereider kom je te werken bij VORM Transformatie en Renovatie, onderdeel van VORM Holding, en ben je verantwoordelijk voor het voortraject van een transformatie- en/of renovatieproject. Je coördineert en realiseert de ontwerp- en engineeringsfase binnen gestelde tijd en budget. Je vindt de juiste balans tussen de belangen van de opdrachtgever (wiens aanspreekpunt jij bent), het proces, de kosten en de kwaliteit. Aan het eind van het proces zorg je voor overdracht naar de realisatie. Daarbij voer je een nauwkeurige controle uit op uitvoerbaarheid en financiële haalbaarheid.

Naast de dagelijkse praktijk vind je het ook interessant om jezelf te blijven verdiepen. Het bijhouden van ontwikkelingen op het gebied van onder meer bestaand vastgoed, BIM, Resultaatgericht Samenwerken, LEAN technieken en Total Cost of Ownership maken je tot een expert op jouw vakgebied.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau in de richting Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde of een soortgelijke richting. Daarnaast heb je 5 tot 10 jaar relevante werkervaring en ben je bekend met corporaties en/of bouwteamprojecten. Je bent niet vies van af en toe een tender draaien. Verder ben je analytisch, commercieel onderlegd en communicatief vaardig. Je beschikt over cijfermatig inzicht, denkt in oplossingen, hebt een flexibele werkwijze en je bent altijd klantgericht.

 

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

Wat is er mooier dan reeds bestaand ‘oud’ vastgoed een nieuwe bestemming te geven met een eigentijds uiterlijk. VORM is dé expert op het gebied van bestaand vastgoed en behoort tot de Top 5 van Nederland.  

Over onze projecten kunnen wij eindeloos vertellen, want dat wij mooie projecten maken is zeker.  Het markante voormalige kantoorgebouw De Binck in Den Haag transformeren we tot een prachtig en ultramodern appartementengebouw. En wat te denken van De Rotterdamsche School in Rotterdam, dat we hebben getransformeerd van een monumentale jaren ‘30 gebouw naar 41 unieke appartementen.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie)  waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

 

Wil je werken bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae ontvangen we graag via onderstaand contactformulier of per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner.

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Evert van der Kleij, Hoofd Voorbereiding (telefoon: 078 - 642 1300). 

 

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Gerelateerde artikelen