Meewerkend assistent uitvoerder

Meewerkend assistent uitvoerder

Dienstverband: fulltime

Standplaats: Projectlocatie

Team: VORM 6D Wonen B.V.

Als jij je kunt vinden in onze ambitie om Nederland VORM te willen geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt, dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Voor onze prachtige 6D projecten – waarbij VORM 100% maatwerk levert voor de prijs van een gestandaardiseerde woning – zijn wij op zoek naar een  meewerkend assistent uitvoerder. 

 

Wat ga je doen?

Samen met de uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de praktische voorbereiding van onze 6D-bouwprojecten. Alsook de praktische uitvoering van de werkzaamheden van het jouw toegewezen 6D-project. Je bewaakt ten alle tijden de kwaliteit, veiligheid en de voortgang van het project zodat we de beloftes aan onze klanten nakomen. Door de kleinschaligheid van de 6D-projecten weten jij en je team exact wie onze klanten zijn. Kortom, het betreft een verantwoordelijke en uitdagende functie waarbij onze klant, de koper van het huis, centraal staat.

 
Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent iemand die eerst denkt en dan doet. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid waarbij je niet schuwt om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Je denkt logisch na bij het voorbereiden van het project waarbij je jouw praktische ervaring meebrengt. Je schakelt snel en ziet problemen als uitdagingen waarbij je in staat bent om oorspronkelijke oplossingen aan te dragen. Je werkt af en toe mee op de werkvloer en daarnaast kan je ook schakelen zodat je jouw team op een positieve en constructieve manier kan aansturen.

Je beschikt over voldoende kennis van softwarepakketten zoals de Microsoftpakketten om de administratie bij te houden. Daarnaast beschik je over vakkennis omdat je vanuit het vak timmerman bent doorgegroeid.

 
Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 
Waar kom je te werken?

VORM 6D Wonen B.V. – onderdeel van VORM Holding – houdt zich bezig met de engineering en realisatie van de 6D-conceptwoningen. Deze volledig uitgewerkte conceptwoningen zijn het antwoord van VORM op de vraag vanuit de markt. De woningtypes variëren van starters- tot vrijstaande woningen, in verschillende architectonische verschijningsvormen.

Voor de engineering en realisatie van deze conceptwoningen maken wij gebruik van BIM-modellen en werken we met vaste partners volgens gestandaardiseerde processen en detailleringen. Als de locatie en/of de individuele klant om een specifieke aanpassing vraagt in bijvoorbeeld de verschijningsvorm, dan zijn we binnen het concept flexibel om daar invulling aan te geven.

 

Wat kan je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

 

Wil je werken bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae kun je middels onderstaand contactformulier insturen of via e-mail richten aan Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner.

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon: 078 - 642 1340).

 

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Gerelateerde artikelen