Medewerker Backoffice

Dienstverband: Parttime

Standplaats: Papendrecht

Team: VORM Vastgoedonderhoud B.V.

Schrik jij niet van 1.250 wettelijke keuringen per jaar? Sta jij met gemak de klanten voor 121 klantendossiers te woord? Hou jij het hoofd koel bij het beheer van 4.182 onderhoudshandelingen per jaar? VORM daagt je uit! 

 

Wat ga je doen?

Je komt te werken op kantoor in Papendrecht. Samen met het team van VORM Vastgoedonderhoud ben jij verantwoordelijk voor het meerjarenonderhoud van bestaande panden. VORM heeft zowel eigen panden als panden van derden in haar beheer. De uitdaging bij vastgoedonderhoud is om de werkzaamheden zo (kosten)efficient mogelijk uit te laten voeren, zonder consessies te doen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Binnen de functie van medewerker Backoffice leg jij de werkzaamheden vast in contracten en onderhoudt je de contacten met alle partijen.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau en je hebt enige kennis van bouw dan wel onderhoudstermen. Klantvriendelijkheid en efficientie passen bij jouw persoonlijkheid. Het werken in een team daagt je uit om steeds te zoeken naar verbeteringen/vernieuwingen.

 

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

Wat is er mooier dan bestaand vastgoed in topconditie te houden. VORM is dé expert op het gebied van bestaand vastgoed en behoort tot de Top 5 van Nederland.

Je komt te werken bij VORM Vastgoedonderhoud B.V. – onderdeel van VORM Holding – op kantoor in Papendrecht. Je gaat samenwerken met een klein en hecht team en je onderhoudt daarnaast intensief contact met de collega's van afdeling Service & Garantie en daarnaast met de diverse bouw- en ontwikkelingsbedrijven binnen de holding.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Zo hebben bij VORM diverse medewerkers de NRP academie succesvol afgerond. Maar wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

 

Wil je werken bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae ontvangen we graag via onderstaand contactformulier of per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner of middels.

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon 078 - 642 1340). 

 

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Gerelateerde artikelen