Constructief modelleur

Constructief modelleur

Dienstverband: fulltime

Standplaats: Papendrecht

Team: VOCON Engineering B.V.

Wat is er mooier dan de constructies die jij hebt gemodelleerd, ook gerealiseerd te zien? Voordat er ook maar één spa de grond in gaat, heb jij de gehele constructie al virtueel in een 3D-model gebouwd. Op basis van het architectonisch ontwerp werk jij aan de constructie die staat ‘als een huis’.

 

Wat ga jij doen?

Voordat er ook maar één spa de grond in gaat, heb jij de gehele constructie al virtueel in een 3D-model gebouwd. Op basis van het architectonisch ontwerp werk jij aan de constructie die staat ‘als een huis’. Je modelleert het constructief 3D-model van ‘nul’ via een prestatiemodel tot het productiemodel met alle relevante details tot en met het genereren van de werktekeningen. Daarbij weet je wat de klant, de ontwerper en de bouwer willen. Lijken belangen tegenstrijdig, jij weet daar met constructief overleg uit te komen. Van een hoog abstractieniveau tot de kleinste details heb jij overzicht waar bepalende keuzes worden gemaakt, want jíj weet hoe een gezonde constructie in elkaar steekt.

Jouw belangrijkste taken zijn het modelleren en detailleren van constructies, wapenen van constructies en het afstemmen van modellen en coördineren van clashes. 

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij beschikt over minimaal HBO-niveau. Verder heb je kennis en inzicht op gebied van construeren, wapenen en bouwen en ervaring met modelleren in Revit. In jouw persoonlijkheid en talenten blink je uit in goed samenwerken. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je bent flexibel, leergierig en kritisch. 

 

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

VOCON Engineering B.V. – onderdeel van VORM Holding – is een constructiebureau dat nét wat verder gaat. Dat heeft te maken met de relatie tot onze klanten: de opdrachtgevers (ontwikkelaar én de bouwer) zijn namelijk onze eigen collega’s. Daar doen we het voor! Dan ga je automatisch een stapje verder. Ons werkgebied is de woning- en utiliteitsbouw. 

VOCON opereert zelfstandig tussen opdrachtgever / ontwikkelaar en de bouwer. Daarbij legt zij dé schakel tussen het ontwerp en de bouw en blijft van begin tot het einde betrokken bij het gehele bouwproces. VOCON bewaart en bewaakt de kennis die aanwezig is en wordt opgedaan en zorgt dat deze beschikbaar blijft voor toekomstige projecten van en voor de klant.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

 

Wil je werken bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae kun je middels onderstaand contactformulier insturen of via e-mail richten aan Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. 

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon 078 - 642 1340).  

 

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Gerelateerde artikelen