Conceptontwikkelaar

Conceptontwikkelaar

Dienstverband: fulltime

Standplaats: Papendrecht (Rotterdam)

Team: Afdeling Concepten

Wat is er mooier dan de projecten die jij hebt gewonnen bij een tender, ook gerealiseerd te zien? Jij bent degene die aan het stuur zit om een prachtig spraakmakend winnend project in te dienen bij tenders. Geen langdurige projecten, juist in korte tijd alles uit de kast halen om het project op alle fronten onderscheidend te maken, qua architectuur, financieel, technisch. Samen met het team inspireer je elkaar om te komen tot de beste resultaten.
 

Wat ga je doen?

Bij de afdeling Concepten – onderdeel van VORM Holding –  zijn we als team verantwoordelijk voor het winnen van tenders. Geen langdurige projecten, juist in korte tijd alles uit de kast halen om het project op alle fronten onderscheidend te maken, qua architectuur, financieel en technisch. Samen met het team inspireer je elkaar om te komen tot de beste resultaten.

 

Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Je beschikt over minimaal WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een Universitaire opleiding Bouwkunde. Je bent iemand die eerst denkt en dan doet met een grote mate van zelfstandigheid waarbij je niet schuwt om jouw verantwoordelijkheid te nemen. Door ervaring is het opzetten van de procesgang voor het project en het bewaken een vanzelfsprekendheid voor je.

Je kunt snel schakelen en ziet problemen als uitdagingen waarbij je in staat bent om oorspronkelijke oplossingen aan te dragen. Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkelingen die zich op het vakgebied voordoen als ook maatschappelijke ontwikkeling die van invloed zijn op het ontwikkelen van projecten maar ook het vastgoed. Je gebruikt hiervoor jouw uitgebreide netwerk mede om nieuwe kansen en leads te ontdekken.

 

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op de dynamische afdeling Concepten, bij VORM Holding. Jouw collega's werken in kleine teams samen om de tender voor te bereiden en te winnen! Onze uitdaging is elke keer weer om in een zeer kort tijdsbestek een onderscheidend project in te dienen.

 

Wat kun je van ons verwachten? 

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

 

Wil je werken bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae ontvangen we graag via e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner of middels onderstaand contactformulier.

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon: 078 - 642 1340). 

 

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie. 

Gerelateerde artikelen