Calculator/bouwkosten adviseur

Calculator/bouwkosten adviseur

Dienstverband: fulltime

Standplaats: Papendrecht (Rotterdam)

Team: VORM Bouw B.V.

Voorzie jij jaarlijks voor 25 projecten de BIM-modellen van marktconforme bouwkosten? Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen voor projecten met een waarde van €50 miljoen? Lukt het jou samen te werken met 25 bouwpartners en een project toch op budget te sturen?

 

Wat ga je doen?

Jij bent het die aan de bouwkostenstuur zit tussen schets en realisatie en die samen in bouwteams op zoek gaat naar de juiste oplossing binnen de gestelde kaders. Slim, creatief en overtuigend maak je de bouwkosten van projecten op van conceptfase tot uitvoering gereed. Voor zowel complexe nieuwbouw projecten als transformaties, renovaties, en seriematige woningbouw. Je kan zowel op hoofdlijnen als detailniveau kosten berekenen afhankelijk van de fase van het project. Dit doe je door het initiatief te nemen om zaken te organiseren, in gesprek te gaan met de stakeholders van het project met structuur. Je bent op de hoogte van technische innovaties en weet wanneer deze toepasbaar zijn. De behoefte van de organisatiewensen voor de projecten kan jij vertalen naar de meest optimale prijs.

Jouw belangrijkste taken betreffen het opstellen van ramingen op diverse levels zoals budget- elementenniveau en het (prijs)technisch uitwerken van de (schets)ontwerpen. Je maakt de kansen en risico’s inzichtelijk van alle scenario’s. Je vraagt informatie op (offertes) en gaat in gesprek gaan met onderaannemers, leveranciers en partners en stelt zelfstandig begrotingen/ramingen op. 

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je beschikt over minimaal HBO-denkniveau en je bent een teamplayer. Jij bent in staat te handelen vanuit de wensen van de stakeholders en vertaalt deze naar kosten, waarbij je op de hoogte bent van de prijs– en technische ontwikkelingen die relevant zijn voor het bouwen. Je kent, denkt en handelt vanuit de klantwensen (Business 2 Business). Het is van belang dat je goed kunt luisteren, plannen en organiseren en je daarnaast flexibel en besluitvaardig bent. Daarnaast beschik je over een groot leervermogen, ben je sterk in mondelinge presentatie en kun je analytisch denken.  

 

Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

 
Waar kom je te werken?

Je gaat werken bij VORM Bouw B.V., onderdeel van VORM Holding, op de afdeling Centraal Technisch Bureau (CTB). Je komt terecht in een gevarieerd team met verschillende disciplini's, wat een mooie dynamiek en samenwerking geeft. Het CTB zorgt ervoor dat de projecten - die zich nog in de conceptfase bevinden - worden voorbereid, gecalculeerd en zelfs de eerste inkopen worden verzorgd.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieellocatie) waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

 

Wil je werken bij VORM?

Wij dagen je uit om ons mee te nemen in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek!

Jouw sollicitatie met curriculum vitae ontvangen we graag via onderstaande contactformulier of per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur/ Business Partner. 

Voor eventuele vragen kun je eveneens terecht bij Joke Villanueva (telefoon 078 - 642 1340). 

 

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Gerelateerde artikelen