Veiligheidsdag_werkenbij

Werken bij VORM

VORM staat bekend als een bedrijf dat bouwprojecten van een goede kwaliteit ontwikkelt en bouwt. Daarvoor hebben we vakkundige en betrokken medewerkers nodig.

VORM daagt je uit om te solliciteren!

 

Wat bieden we?

Onze medewerkers hebben we aantrekkelijke functies te bieden. Bij ons kun je rekenen op een professionele organisatie waarin we ook aan jouw toekomst werken. In het sociaal beleid dat we voeren, staat het opleiden van mensen hoog genoteerd. Goede mensen zijn, zeker in de bouw, immers het kapitaal van vandaag én morgen.

Vanaf eind 2019 verhuist VORM naar een prachtige locatie in Rotterdam, de stad waar VORM 100 jaar geleden zijn oorsprong vond.

Leerbedrijf

VORM is een erkend leerbedrijf. Als bouwbedrijf vinden we het van groot belang dat we onze medewerking verlenen aan het opleiden van jeugd in onze sector. Om als leerbedrijf te worden erkend, moeten er binnen het bedrijf voldoende gekwalificeerde leermeesters aanwezig zijn. Deze leermeesters moeten jaarlijks de nascholingscursus volgen. Per opleidingsrichting dient er een leermeester te zijn. Op elk project waar een leerling werkt moet een leermeester aanwezig zijn. Een leermeester begeleidt maximaal vijf leerlingen, bijgestaand oor een begeleidend vakman.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een van de actuele vacatures? Neem dan contact met ons op het volgende telefoonnummer: +31 (0)78 642 13 00.

Vacaturefilter

Filteren op opleiding

Filteren op bedrijfsonderdeel

Filteren op locatie

Gerelateerde artikelen