Status project: In verkoop

Project status: In verkoop

't Speykpark - De Waterkanten te Lisse

't Speykpark - De Waterkanten te Lisse

Aan de Ringvaart in Lisse wordt ’t Speykpark ontwikkeld. De woningen maken onderdeel uit van de stedelijke ontwikkeling ‘De Waterkanten’ in Lisse. Er zijn nog twee woningen beschikbaar in ’t Speykpark fase 2, namelijk woningtype Florisse en woningtype Heemskerk. Beide woningtypen zijn vrijstaande woningen van 179 m2 en 213 m2. Je hebt hier alle ruimte om te genieten. De woningen hebben zeer royale kavels waar je heerlijk kan genieten van de zon, het uitzicht, de rust en de Ringvaart.

Nog 1 Vrijstaande woning XL - Type Heemskerk beschikbaar!
Woningtype Heemskerk is een vrijstaande XL-woning met een breedte van 7,19 m en een diepte van 13,78 m. Deze woning heeft op de begane grond een zeer royale woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping standaard 3 slaapkamers, een luxe badkamer en een apart 2e toilet. De 2e verdieping is nog vrij indeelbaar, er is al wel een aparte technische ruimte. De woning heeft een eigen garage en een oprit op een zeer royaal en mooi gelegen kavel.

Type Heemskerk heeft nog één beschikbare woning voor € 850.000,- v.o.n.!


Nog 1 Vrijstaande woning - Type Florisse beschikbaar!
Woningtype Florisse is een vrijstaande woning met een breedte van 7,19 m en een diepte van 11,38 m. Deze woning heeft op de begane grond een zeer ruime woonkamer met open keuken, op de 1e verdieping standaard 4 slaapkamers en luxe badkamer en apart 2e toilet. De 2e verdieping is nog vrij indeelbaar, er is al wel een aparte technische ruimte. De woning heeft een eigen garage en een oprit op een zeer royaal en mooi gelegen kavel.

Type Florisse heeft nog één beschikbare woning voor € 680.000,- v.o.n.!

Download hier alle verkoopdocumenten van 't Speykpark fase 2.

Wonen in Lisse
Wonen in Lisse betekent veelzijdig wonen. Lisse heeft het allemaal: de knusse gezelligheid van een dorp en een aantal maanden per jaar de allure van een toeristische trekpleister van formaat. Niet voor niets komen toeristen uit de hele wereld naar Lisse om de bloeiende bloemen in al hun pracht en praal te bewonderen. De mooie brede zandstranden van Noordwijk en het uitgestrekte duingebied liggen op maar 9 kilometer afstand. Daarnaast ben je ook zo bij het unieke waterrecreatiegebied de Kaag en het Groene Hart. In en om Lisse is het goed recreëren! 

Planning
De prognose start bouw staat gepland voor het 1e kwartaal van 2019 en de oplevering zal dan circa een jaar later zijn.
 
De Duurzaamheidshypotheek
Omdat de woningen in ‘t Speykpark duurzaam gebouwd worden heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen.
  
Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn je Hypotheekspecialisten voor ‘t Speykpark. Je kunt Danielle, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl, M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl. Voor een afspraak ben je altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

Locatie 't Speykpark - De Waterkanten te Lisse

Chantal Lefeber
Chantal Lefeber