Status project: In verkoop

Project status: In verkoop

'T Park

'T Park

Meld je aan! Schrijf je in via het inschrijfformulier en Dorenbos | Rasch Makelaars zal dan contact met je opnemen! 

Actief en natuurlijk leven in Hilversum
Wij zijn er trots op dat we je een uniek project mogen aanbieden. Een project op één van de laatste groene locaties zo centraal in de Randstad. ‘T Park is bijzonder, het beste van twee werelden; tussen de bossen, maar met de stad dichtbij. De ideale combinatie voor actief leven en comfortabel wonen.

Vanuit je tuin ervaar je de natuur dichtbij met spelende eekhoorns, kleurrijke vogels en scharrelende egeltjes in je achtertuin. Tegelijkertijd ben je snel in de grote steden, hebben de kinderen uitstekende scholen en zijn alle hoogwaardige voorzieningen binnen handbereik.

Moderne villa’s, in een klassiek park
De architect heeft gekozen voor moderne woningen met een klassiek tintje. Grote volumes, een speels gebruik van gevarieerde kleuren gevelstenen verschillende kappen, fraaie overstekken en wat direct opvalt zijn de open gevels waardoor je direct contact hebt met de natuurlijke omgeving.

Je kan kiezen tussen een langs- of dwarskap en een witte of roodgenuanceerde baksteen, en vele opties om uit te breiden en aan te passen. Al die verschillende mogelijkheden geven een bijzonder sfeerbeeld: een afwisseling van kappen, kleuren en stijlen in een prachtig park.

Goede bereikbaarheid
Eén van de grote voordelen van ‘T Park is de bereikbaarheid. Wie werkt in de regio rondom Amsterdam, Schiphol, Utrecht of dichterbij rijdt ’s morgens zo de A27 en de A1 op. Hilversum heeft drie treinstations, waarvan Sportpark het dichtstbij is, minder dan 5 minuten op de fiets dat is dus vrijwel voor de deur!

Duurzaamheidshypotheek
De woningen in ‘T Park worden bijzonder duurzaam gebouwd. Van dit duurzame karakter van je woning pluk je niet alleen nu de vruchten, maar zeker ook in de toekomst. Zo komen kopers van ‘T Park in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek. Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Inschrijfformulier
Schrijf je hier in.
Voor alle duidelijkheid: Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Meer weten? Bel 0186-618777 en vraag naar Michel, Richard of Aletta. Dit zijn jouw Specialisten voor 'T Park. Je kunt Michel, Richard of Aletta ook mailen: m.kion@vorm.nlr.vanhelten@vorm.nl of a.giethoorn@vorm.nl

Meer weten over de omgeving? Dat kun je vinden op onze Facebookpagina of neem contact op met Dorenbos | Rasch makelaars via de mail of bel 035-6243201.

Locatie 'T Park