Status project: In verkoop

Project status: In verkoop

TILES

TILES

Wonen op een fantastisch centrale plek in Delft met alle voorzieningen in de buurt? Dan is TILES echt iets voor jou! Of je single of double bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.

De bouw is gestart!

TILES in Delft: Comfortabel wonen en van alle gemakken voorzien!
TILES vormt het markante sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Buitenhof langs de Martinus Nijhofflaan. Het plan biedt een prachtige mix van 52 stadsappartementen tussen de 40 m² en 65 m² met buitenruimte en het afwerkingsniveau van de appartementen is hoog. Zo zijn de appartementen uitgerust met onder andere vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken, een luxe keuken en badkamer.

De appartementen

  • Type VI: woningoppervlaktes tussen de 42 m² en 46 m² (prijs € 176.500,- tot € 191.000,-)
  • Type VII: woningoppervlakte van 52 m² (prijs € 199.500,-)
Hoe worden de woningen uitgevoerd?
De appartementen zijn tussen de 40 en 65 m2 en worden zeer compleet opgeleverd met een neutrale wandafwerking, duurzame en hoogwaardige vloerafwerking, volledig ingerichte badkamer en een complete keuken voorzien van een recirculatiekap, een inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. Je hoeft dus alleen nog maar je meubelen te kopen!
 
Daarnaast biedt TILES een uitgebreid pakket aan verschillende collectieve faciliteiten en voorzieningen, zoals elektrische deelauto’s, elektrische deelfietsen, maar ook lobby, werk- en vergaderruimten. Voor het gebruik van de deelauto’s en -fietsen geldt een gratis basisabonnement voor de eerste drie jaar. Ook worden de andere faciliteiten de eerste 3 jaren kosteloos aangeboden. Na 3 jaar kan de gebruiker de keuze maken om een abonnement af te sluiten. Er is ook een MIELE Laundry-ruimte. Via een app kan je gebruik maken van de was- en droogautomaten. De kosten voor de wasbeurten worden automatisch afgeschreven. Geniet van het gemak!

Turnkey opleveren
De appartementen worden compleet afgewerkt en gebruiksklaar opgeleverd. Het grote voordeel hiervan is dat de totaalprijs op voorhand bekend is, er komen geen extra kosten bij om je appartement gebruiksklaar te maken. Het scheelt je extra moeite en tijd, het enige wat je hoeft te doen is een aantal (materiaal/kleur) keuzes door te geven en wij zorgen voor de uitvoering hiervan. Als de woning opgeleverd is hoef je alleen maar vitrage op te hangen, verlichting aan te sluiten en je meubels in te ruimen, klaar!

De locatie: alles op loopafstand
TILES is zeer centraal gelegen op de rand van Buitenhof en Voorhof. Naast het ruime winkelaanbod, met onder andere de Albert Heijn XL en Winkelcentrum De Hoven, is ook het ziekenhuis, de bibliotheek en Sporthal De Buitenhof op loopafstand bereikbaar. Ook de bereikbaarheid zowel per auto en openbaar vervoer is goed geregeld. De tramhalte (lijn 1) is praktisch voor de deur, het treinstation ligt op 8 minuten afstand en de wegen A4, A13 en N470 zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Duurzaam en EPC 0
Duurzaam wonen is belangrijk. In TILES zie je dat terug. VORM bouwt jouw huis gasloos en energieneutraal. Dit is veel duurzamer dan de huidige wettelijke vereisten. Toekomstige investeringen in verband met duurzaamheidseisen zijn dus niet nodig. Bekijk hier de werking van een water warmtepomp met gesloten bron van Itho Daalderop.  

De duurzaamheidshypotheek
Omdat TILES zeer duurzaam gebouwd zal worden, heb je de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij je graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor je kan betekenen. Bereken hier een indicatie van jouw maandlasten!

Appartementen nu te koop
Is één van deze VORMHuizen iets voor jou? TILES is nu in verkoop, schrijf je hier in voor één van de 52 prachtige nieuwbouwappartementen in Delft. Alle verkoopstukken kun je hier bekijken en downloaden. De planning voor start bouw is medio september 2019 en de verwachte oplevering is kwartaal 4 2021 zijn.

Heb je vragen? Bel 0186-618777 en vraag naar Daniëlle of Miriam. Dit zijn jouw Specialisten voor TILES. Je kunt Daniëlle of Miriam ook mailen: d.schuller@vorm.nl of m.dallo@vorm.nl
  
Ik heb interesse in project Tiles en wil graag op de hoogte gehouden worden!

Locatie TILES