The Pulse

Een unieke woon- en werkomgeving in Amsterdam

The Pulse zal na oplevering bestaan uit 200 appartementen, 36.000 m² kantoor, een bioscoop en diverse units voor horeca en retail. Het gebouw is ontworpen om innovatieve circulaire elementen te integreren en zo duurzaam mogelijk te opereren. Met ruim 7.000 m² zonnepanelen en tal van innovaties zal deze ontwikkeling een BREEAM Outstanding certificering behalen. Beperking van energieverbruik, biodiversiteit en water zijn drie hoofdthema’s binnen de ontwikkeling. Duurzaamheid vormt een onlosmakelijk onderdeel binnen het concept.

Midden in de Zuidas

The Pulse bevindt zich in het Kenniskwartier van de Zuidas. Het Kenniskwartier beslaat het gebied tussen de A10, de Parnassusweg, de Boelelaan en de Amstelveenseweg. Dit gebied staat bekend door zijn hoogstedelijke ontwikkeling en een internationale zakenwereld. Gelegen op loopafstand van station Zuid, met daaromheen diverse winkeltjes en horecagegelegenheden, en tussen het Beatrixpark en Amsterdamse bos in. Ook de campus van de Vrije Universiteit Amsterdam, met daarbij het VU medisch centrum, en de Hogeschool InHolland bevinden zich in dit gebied.

De appartementen

Aanbod huurwoningen

De vraag naar betaalbare woningen in Amsterdam is groter dan ooit. Met 151 middenhuur woningen levert The Pulse een bijdrage aan de ambitie van de gemeente Amsterdam om jaarlijks 1670 middenhuur woningen te realiseren. 

Daarnaast komen er in The Pulse 10 eengezinswoningen met tuin (150 m2), 9 penthouses (70-120 m2) en 31 vrij sector huurappartemneten (45-65 m2). De oplevering staat voorlopig gepland voor 4e kwartaal 2024. 

The Pulse is verkocht aan een belegger. Deze zal in de loop van 2024 een verhuurmakelaar inschakelen. Kijk op deze pagina indien u interesse heeft in een huurwoning. 

Het DNA

Wat is het DNA van The Pulse

Lees meer over deze fantastische plek in Amsterdam

Heeft u interesse in de huurwoningen?

Lees hier meer