The Blox
Centraal, in een bruisende omgeving

Locatie

The Blox komt nabij horeca-hotspots in de gezellige Fokker Haven, het Waterfrontpark, de Rotterdamsebaan en dichtbij verschillende OV-voorzieningen.

Met de fiets ben je zo in het centrum van Den Haag of Voorburg om gezellig te winkelen. Lekker zonnen, uitwaaien of surfen op het strand kan natuurlijk ook. Maar denk ook aan andere activiteiten op het water: met een sloep of kano kan je heel leuk varen over De Vliet. 

Of als je plannen buíten de stad hebt: NS-Stations Voorburg, Hollands Spoor en Den Haag Centraal liggen op respectievelijk 5, 10 en 10 minuten fietsen. En de nieuwe Rotterdamsebaan of de vertrouwde Utrechtsebaan brengen je zo naar de A4 en A13 of A12. 

Kortom, de locatie van The Blox is dik in orde. Wil jij wonen op een fantastische plek in Den Haag met alle voorzieningen in de buurt? Dan is The Blox echt iets voor jou!  

Ga ook eens naar binckhorst-denhaag.com voor meer informatie over de Binckhorst. 

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Wie zijn de buren?

In het groen en bij De Vliet

De Binckhorst ondergaat een transformatie. Van bedrijventerrein naar een innovatief en duurzaam woon-/werkgebied. In de Trekvlietzone ligt het accent op wonen en juist in díe zone komt The Blox te liggen.

Dit is een heel leuk deel van De Binckhorst; op een steenworp afstand van De Vliet, de Fokkerhaven, Capriole Café en restaurant Glaswerk. En daar waar de Rotterdamsebaan in de Victory Boogie Woogie Tunnel verdwijnt en en ruimte is voor groen. Nabij Kasteel De Binckhorst met de nieuwe kasteeltuin en de 'groene long'. Met een bushalte voor de deur en NS-Stations Voorburg, Hollands Spoor en Den Haag Centraal op respectievelijk 5, 10 en 10 minuten fietsen. 

Ter oriëntatie komen hiernaast achtereenvolgens de locatieschets op stadsniveau, de locatieschets op wijkniveau en de situatieschets voorbij. Klik ze aan om ze groter te bekijken.

Lees hier het uitgebreide verhaal over de Trekvlietzone. 

Elke dag genieten van deze dynamische buurt met de Vlietzone, de stad dichtbij en volop verrassende leuke plekjes om af te spreken?