The Blox

In ontwikkeling

Het is zover: we kunnen de eerste beelden van The Blox laten zien!

Maak kennis met The Blox, een fantastisch project in ontwikkeling in Den Haag Binckhorst. Bekijk en locatie, de eerste beelden en het gevoel bij The Blox. De komende maanden zal deze site gevuld worden met meer informatie. Schrijf je hier in voor de (toekomstige) nieuwsbrieven. 

De nieuwe Binckhorst: creatief en een tikkeltje rauw

Stoer wonen en werken met de sfeer en identiteit van ‘industrieel, creatief en een tikkeltje rauw’. Wat vroeger een bedrijventerrein was, verkleurt nu naar een innovatief en duurzaam woon-/werkgebied. In de Trekvlietzone ligt het accent op wonen. Dit wordt een uitnodigend, karakteristiek gebied en een proeftuin voor duurzaamheid en vergroening. De eerste bewoners hebben hun plek al gevonden in de Binckhorst en genieten al van de hippe restaurants en bars aan de Fokkerhaven. Bij deze haven komt ook een nieuwe trots: The Blox.

The Blox heeft de perfecte strategische ligging ten opzichte van zowel het stadscentrum als de omliggende regio: Op fietsafstand van drie intercitystations en aan de nieuwe stadsentree van Den Haag 'De Rotterdamsebaan', met uitvalswegen naar de A4, A12 en A13.

Bekijk de locatie van The Blox door op de knop hieronder te klikken. Bekijk alle voorzieningen in de buurt.

Bekijk locatie
In ontwikkeling

The Blox

Met The Blox wordt een gestapelde stad gemaakt; voor iedereen die houdt van wonen in een ‘Brooklyn-achtige’ omgeving, ongeacht leeftijd en gezinssamenstelling. In de Binckhorst in Den Haag. Nieuwe woontypologieën, collectieve concepten en flexibiliteit komen bij elkaar in een woontoren van circa 130 meter hoog met 303 woningen en de hoogste circulaire, energetische en natuurinclusieve ambities.

In de The Blox woon je niet zomaar op de 7e of 36e verdieping. De toren kent gestapelde ‘districts’. Deze zijn net als de bestaande buurten van een stad herkenbaar, en met een eigen identiteit en sfeer. Alle districs hebben hun eigen karakteristieke gezamenlijke plek, zoals een dakpark, een speelstraat of stadsbalkon. Wonen in de The Blox is wonen in een échte, verticale stad. De stapeling van districts is herkenbaar terug te zien in het silhouet van de toren, en levert de stad Den Haag een iconisch gebouw op, die de stadsentree in de Binckhorst herkenbaar markeert.

Het DNA van The Blox

The Blox is groen!

The Blox is geen gewone saaie woontoren met allemaal dezelfde appartementen. Nee, in The Blox vind je een CitySupermarkt, verschillende districts met bijbehorende buitenruimte, een groot collectief dakpark op de parkeergarage én een prachtige 'kroontuin' met adembenemend uitzicht. En bij dit alles is rekening gehouden met groen, natuurinclusiviteit en duurzaamheid. Hoe? Dat lees je hiernaast. 

Groen & biodiversiteit

Elk district in The Blox heeft een buitenruimte. Deze worden groen en natuurinclusief ingericht. 

Duurzaam & klimaatadaptief

The Blox is helemaal van nu: duurzaam en klimaatadaptief!

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in