Tennispark Sloterplas

Tennispark Sloterplas

Tennispark Sloterplas is gelegen aan de noordzijde van de Sloterplas in Amsterdam. 

VORM (ontwikkelaar) en gemeente Amsterdam hebben j.l. juli 2021 de afsprakenbrief voor de transformatie van het gebied Tennispark getekend. Het programma bestaat uit maximaal 565 woningen, een sportcomplex met vooralsnog 8 tennisbanen buiten, 2 tennisbanen binnen en 4 padelbanen binnen, een inpandige parkeergarage en een brede school.

De locatie Tennispark is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Jan Evertsenstraat West. De erfpachters op deze locatie zijn 2018 in overleg getreden met de gemeente met een voorstel voor zelfrealisatie. Dat leidde in 2019 tot een Initiatieven Overeenkomst die de gemeente afsloot met de erfpachters van Tennispark Sloterplas en hun gedelegeerd opdrachtgever VORM. Doel was de haalbaarheid te onderzoeken voor zelfrealisatie door de erfpachters om dit gebied te ontwikkelen. Dit traject is de afgelopen zomer afgesloten met als resultaat de Afsprakenbrief tussen VORM en de gemeente Amsterdam. VORM werkt de plannen verder uit, die vervolgens aan het Gemeentebestuur worden voorgelegd om instemming.

Heb je interesse? Schrijf je dan alvast in voor de nieuwsbrief!

Schitterende locatie aan de Sloterplas

Het plangebied is gesitueerd in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West, aan de noordzijde van de Sloterplas. Wil je weten welke voorzieningen er in de omgeving zijn? Bekijk dan onze handige locatie checker!

Bekijk locatie
Tennispark Sloterplas

Wat komt er in Tennispark Sloterplas?

Tennispark Sloterplas is momenteel in ontwikkeling. Dit wil zeggen dat het nog niet bekend is wat er exact gaat komen. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij dit communiceren! 

Sport, wonen en leren staat centraal in Tennispark Sloterplas!

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Team Tennispark Sloterplas

Team Tennispark Sloterplas

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in

Tennispark Sloterplas is een project van: