ROOT
Locatie

Omgeving ROOT

Op een centrale locatie in de wijk Woensel Mensfort in Eindhoven op de hoek van de Jan Heynslaan en Willem de Bruynstraat komt ROOT. 

ROOT ligt op een bijzondere, centrale plek in Mensfort: grenzend aan het groene hart van de wijk, het knooppunt van drie wijkroutes, waar diverse bebouwingstypen elkaar ontmoeten. Deze plek verdient bijzondere bebouwing. Een verbindende schakel binnen de wijk, een soepel en uitnodigend nieuw gezicht. ROOT! Qua voorzieningen heb je ook alles in de direct omgeving, denk aan Winkelcentrum Woensel, een groot winkelcentrum met ruim 140 winkels en horecagelegenheden. Maar ook het Henri Dunantpark en elke zaterdag de Woenselse markt.

De bereikbaarheid van ROOT is ook uitstekend te noemen, met de fiets sta je namelijk binnen 15 minuten op de Markt in het centrum van Eindhoven en Strijp-S is nog geen 10 minuten fietsen. Met de auto ben je zo op de snelweg richting bijvoorbeeld 's-Hertogenbosch en Tilburg. En met het openbaarvervoer kun je ook echt alle kanten uit.

Bekijk hieronder de kaart met de omgeving van Eindhoven en bekijk bij de dowmloads de kaart met alle hotspots in de buurt van ROOT!

Bereken je reistijd

Vervoer
  • Lopen Lopen
  • Fietsen Fietsen
  • Auto Auto
  • Openbaar vervoer OV
Maximale afstand

Faciliteiten tonen

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?