Raadhuispark
Verkoopproces

Verkoopproces

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu.

  • Home
  • Verkoopproces
Op dit moment is dit project
In voorbereiding
Raadhuispark is in voorbereiding

In Voorbereiding

Raadhuispark is in PreSale

Start PreSale

Raadhuispark is in verkoop

Start Verkoop

In voorbereiding

Dit project is in voorbereiding.

De voorbereidingsfase is de ‘bezige bij’-fase voor ons ontwikkelteam. Vanaf de eerste ruwe schetsen van het plan en onze algemene ideeën over de huizen die we willen gaan bouwen op de planlocatie, ontwikkelen we nu dóór tot en met de betegeling van de badkamer aan toe.

In deze fase is er veel overleg met bouwteams, architecten, gemeentes en tal van andere adviseurs. Zo krijgt het plan stapje voor stapje VORM.

De voorbereidingsfase is ook de fase waarin we veel overleg voeren met onze belangrijkste adviseur. En dat ben jij.

De voorbereidingsfase is namelijk ook de fase waarin we de input van onze toekomstige kopers gebruiken om de huizen zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen van die kopers. Want uiteraard komt er een moment dat ‘ons’ huis jóuw huis zal zijn.

Je input kun je op vele manieren geven. De meeste mensen doen dit door al contact te zoeken met één van onze WoningCoaches. De WoningCoach is tijdens het hele pad naar je nieuwe huis, vanaf de voorbereidingsfase tot aan de oplevering, je persoonlijke steun en toeverlaat. Natuurlijk kun je ons ook mailen of je belangstelling in ons plan kenbaar maken via het interesseformulier.

Alles wat we in de voorbereidingsfase met je kúnnen delen over de locatie, schetsen, eerste beelden, sneak peeks en nieuws, zúllen we uiteraard ook met je delen.

De PreSale

Na de voorbereidingsfase beginnen we met onze PreSale. Bij VORM heb je als koper grote invloed op het verkoopproces. Je zit als het ware zélf aan het stuur. Dat vinden wij als 100-jarig familiebedrijf, enorm belangrijk. Verkoopprocessen waarin je je inschrijving in een soort van zwart gat mailt en dan na verloop van tijd wel eens hoort of je al dan niet de gelukkige bent, dat is niet onze stijl.

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?