Status project: In verkoop

Project status: In verkoop

Parktorens

Parktorens

Wonen op een fantastische plek in Haarlem met alle voorzieningen in de buurt? Dan is de Parktorens echt iets voor jou! Dit nieuwbouwproject in Nieuw-Zuid bestaat uit 12 studio’s, 122 appartementen én 8 penthouses in verschillende woningtypen met verschillende woonoppervlakten. Of je single of double bent of starter, doorstromer of scheefhuurder: met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.
 
Haarlem Nieuw-Zuid en het Aziëpark
In de nieuwe buurt Haarlem Nieuw-Zuid, gelegen in het stadsdeel Schalkwijk, staat veel te gebeuren. De Gemeente heeft een nieuw stadspark ontworpen: het Aziëpark. Met oude bomen en nieuw groen, grasvelden en een slingerend water wordt dit park compleet vernieuwd en zal dit dé groene zone van Haarlem Nieuw-Zuid worden.

Het naastgelegen winkelcentrum, waar alle benodigde dagelijkse voorzieningen aanwezig zijn, ondergaat een complete metamorfose. Er zijn plannen om er onder meer een bioscoop, diverse horecagelegenheden en een levendig marktplein aan toe te voegen. En dat is nog niet alles…
 
Markant wonen in de Parktorens
In het nieuwe Aziëpark worden, naast de twee reeds gerealiseerde woontorens Tango en Twister, twee prachtige torens gerealiseerd: de Parktorens. De Parktorens hebben een opvallende ronde vorm en een markante uitstraling. De ene Parktoren bestaat uit 11 woonlagen, de andere Parktoren is net iets hoger en zal uit 14 woonlagen bestaan. Onder het park komt een ruime parkeergarage. Het Aziëpark wordt op de parkeergarage aangelegd, waardoor de Parktorens letterlijk met hun “voeten” in het park staan.

Alles op loopafstand
Het openbaar vervoer rond de Parktorens is prima geregeld. Zo ben je snel in het centrum van Haarlem en zijn er snelle busverbindingen met Amsterdam en Schiphol. Met het strand bij de Molenplas, Poelbroek en de Meerwijkplas ligt natuur en recreatie letterlijk om de hoek. Verder bevinden de dagelijkse voorzieningen zich op loopafstand. Naast het ruime winkelaanbod, met onder andere de Albert Heijn en de C&A, is ook de bibliotheek, een sportschool en Sporthal Spaarnehal heel dichtbij.

Ruime keuze in studio's, appartementen en penthouses  
De Parktorens zullen in totaal bestaan uit 12 studio''s, 122 appartementen én 8 penthouses in verschillende woningtypen met verschillende afmetingen. Daarmee heb je niet alleen qua hoogte en ligging veel te kiezen, maar ook qua woonruimte en uitzicht. Een kort overzicht van de woningen:

Je hebt dus volop keuze, ook al omdat je je appartement helemaal naar wens kunt indelen. Alle appartementen hebben vloerverwarming én –koeling in alle vertrekken én zijn voorzien van een grote brede buitenruimte. Vanzelfsprekend zijn de appartementen voorzien van een complete badkamer en toilet.
  
Bekijk hier het overzicht van de woningen die wij in de Parktorens gaan bouwen.

Energiezuinig wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In de Parktorens geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in de Parktorens worden Energiezuinig (EPC 0,11) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05% en bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,45%. Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

De planning van de bouw
De Parktorens zijn nu in verkoop! Schrijf je snel in via het inschrijfformulier! De twee torens van de Parktorens worden tegelijk gebouwd. De planning voor start bouw is eerste helft 2020 en de prognose oplevering zal medio het tweede kwartaal van 2021 zijn.

Interesse? Nemen direct contact met ons op
Heb je vragen over De Parktorens? Neem dan gerust contact op één van de verkoopspecialisten van De Parktorens, Bas van Beusekom via tel. 06-22503566 of e-mail: bp.vanbeusekom@gmail.com en Eric van Oversteeg via tel. 06-53418275 of eric@voversteeg.nl.

Wil je weten of een woning in De Parktorens haalbaar en betaalbaar voor jou is of heb je andere financiële vragen? Neem dan contact op met VORM Sales & Finance via 0186-618777 en vraag naar Richard of Michel. Dit zijn jouw hypotheekspecialisten voor De Parktorens.

Locatie Parktorens