Park Avenue

Park Avenue

De 55 woningen in Park Avenue zijn nu in verkoop! Kijk snel hier voor de nog beschikbare woningen. Heeft u interesse in één van de beschikbare woningen van Park Avenue? Dan kunt u zich hier aanmelden. Nadat u zich heeft aangemeld, zal Punt Makelaars contact met u opnemen.

Schitterende locatie aan Park Leeuwesteyn

Park Avenue ligt aan het mooie toekomstige Park Leeuwesteyn. Het mooie van deze ligging is dat bijna alle terrassen van de woningen uitkijken over dit prachtige park. En dat is nog niet alles! Al deze terrassen zijn ook nog eens lekker ruim en variëren van ca. 11,5 m2 tot wel 49,5 m2. Zelfs de zonligging is top, de terrassen liggen namelijk op het Zuid-Oosten, dat wordt dus heerlijk genieten in het zonnetje uitkijkend over het prachtige park.

Bekijk locatie
De appartementen

Aanbod Park Avenue

De appartementen bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. Park Avenue ligt naast De Parkwachter.

Bekijk de appartementen

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Aletta Giethoorn

Aletta Giethoorn

VORM Sales & Finance
Ramses Qaysi

Ramses Qaysi

Makelaar
Patricia Eman

Patricia Eman

Makelaar

Heeft u interesse in dit project?

Schrijf je in