Sluishuis

Bedrijfstructuur en profiel

VORM Ontwikkeling
Vanaf de initiatieffase en de creatieve ontwikkeling tot en met de exploitatie en het vastgoedbeheer nemen wij voor onze opdrachtgevers alle zorg en verantwoordelijkheid uit handen. Als ontwikkelende bouwer zijn project- en gebiedsontwikkeling, utiliteitsbouw, groot onderhoud, renovatie en transformatie voor ons bekend terrein, net als geïntegreerde contractvormen. We werken bij ontwikkeling en realisatie nauw samen met onze opdrachtgevers en partners. Zo combineren we ervaring met innovatie en zakelijkheid met betrokkenheid.

VORM Bouw
De hele breedte van de bouwsector is ons domein en we werken samen met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. We werken zowel in opdracht als voor eigen rekening wat terug te zien is in onze slagvaardigheid en daadkracht. Vanuit ons kantoor in Papendrecht bedienen we heel West-Nederland. Als ontwikkelaar onderzoeken we alle kansen en mogelijkheden in heel Nederland. We combineren realisme in ontwikkelen met specialisme in uitvoering. Een succesformule zo blijkt uit onze historie en huidige staat van dienst. We koesteren dan ook onze gevarieerde en goed gevulde orderportefeuille.

transVORM
transVORM is ons transformatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf. Onder het motto ‘in het bestaande zit de echte waarde' zetten wij alles op alles om bestaand vastgoed nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om een kantoorpand, een zorgcomplex, een school of een woongebouw, ons streven is dat de uiteindelijke gebruiker tevreden is. Want als dat zo is, dan is onze opdrachtgever dat ook. De nieuwe invulling van een gebouw maken we dusdanig flexibel dat de functie snel kan inspelen op een opnieuw veranderende vraag in de toekomst. Zo zorgen we ervoor dat we het optimale uit het gebouw blijven halen. transVORM werkt volgens de leidraad Resultaatgericht Samenwerken voor het meest optimale resultaat.

VOCON
VOCON is een zelfstandig opererend en ontwerpend constructiebureau en is daarom een volwaardige partner voor zowel de ontwikkelende partij als de uitvoerende partij. VOCON wordt ook vaak ingeschakeld voor de constructieve begeleiding en uitwerking van projecten. Het tekenwerk wordt uitgevoerd in Revit, uiteraard wordt er intensief samengewerkt met diverse facilitaire bureaus op het gebied van BIM.

VORM Finance
VORM Finance is de financiële divisie van VORM en iedere (potentiële) koper van een VORMHuis heeft recht op volledige begeleiding door VORM Finance. Kopers van een VORMHuis[RK2] profiteren van bijzondere voorwaarden en speciale opties. Deze opties maken niet alleen het kopen ván, maar ook het wonen ín een VORMHuis voordeliger. Onze financiële specialisten staan onze kopers terzijde bij het optimaliseren van de voordelen die men als koper van een VORMHuis heeft. Deze voordelen verenigen zich in het VORM Ruim Leven-programma®.

De pijlers van dit programma zijn:

• Hypotheken. Je hypotheek via VORM; onder andere door de Duurzaamheidshypotheek
• Energiezuinig wonen. Lagere energierekeningen door NEXT NRG®

• Verzekeren. Uw verzekeringen via VORM; uw eigendommen slimmer en goedkoper beschermen.

VORM Finance opereert als een onafhankelijk financieel dienstverlener. We selecteren de beste aanbiedingen voor onze kopers op hypotheek-, verzekerings- en spaargebied uit een breed veld van binnen- en buitenlandse aanbieders. Gesprekken met VORM Finance zijn altijd vrijblijvend.