Sluishuis

Mooi van VORM

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers en partners. Daarom combineren we onze technische bouwkennis met inzichten die we tijdens ons contact met kopers en huurders opdoen. Zo bedenken we oplossingen die onze klanten en de klanten van onze klanten aanspreken.

We optimaliseren onze processen, blijven dichtbij de klantvraag en kunnen met onze krachtige organisatie snel initiëren en investeren. Met onze partners en opdrachtgevers zoeken we naar interessante nieuwe businessmodellen die passend zijn voor de dynamische wereld waarin we leven. Initiatieven als VORMFinance, transVORM, en VORMotica, NEXT NRG, 6D Wonen en 6B Wonen zijn hier mooie voorbeelden van.

Beter Bouwen Doe Je Samen is een VORM initiatief voor duurzaamheid en duurzame inzetbaarheid waarmee we onze plaats in de maatschappij en onze verantwoordelijkheid als bouwer onderstrepen. Hierbij geldt dat alleen door samenwerking gebaseerd op vertrouwen de mooiste oplossingen ontstaan.