Sluishuis Amsterdam

MOOI VAN VORM

Een nieuw huis kopen mag wat ons betreft een feest zijn! Je doet het namelijk niet iedere dag en het is waarschijnlijk een van de belangrijkste aankopen in je leven. Daarom doen wij er alles aan om je van begin tot einde mee te nemen in het nieuwbouwproces. Zo verhogen we de voorpret, helpen we je desgewenst met het vinden van een hypotheek en denken we mee over de afwerking. Kijk hier als je wilt weten welke woningen op dit moment in verkoop zijn of 'op stapel' staan. Zodra een project in verkoop is, vind je uitgebreide informatie op de projectwebsites van ons huizen aanbod. Heb je een vraag? We helpen je graag om jouw VORMHuis te vinden.

De thuismaker

VORM is een landelijk opererende ontwikkelaar en bouwer. Wij ontwikkelen en bouwen op locaties waar mensen graag willen wonen, zowel in als buiten de stad. Levendige buurten, mooie straten, geliefde architectuur; we kijken bij ieder project wat er nodig is om mensen echt 'thuis' te laten komen. Initiatieven als VORM Finance, VORMotica en 6D Wonen zijn hier mooie voorbeelden van.

VORM Finance

VORM Finance is de financiële divisie van VORM en iedere (potentiële) koper van een VORMHuis heeft recht op volledige begeleiding door VORM Finance. Als koper van een VORM Huis profiteer je van bijzondere voorwaarden en speciale opties. Deze opties maken niet alleen het kopen ván, maar ook het wonen ín een VORM Huis voordeliger. Onze financiële specialisten staan je terzijde bij het optimaliseren van de voordelen die zich verenigen in het VORM Ruim Leven-programma®.

De pijlers van dit programma zijn:

  • Hypotheken. Je hypotheek via VORM
  • Energiezuinig wonen. Lagere energierekeningen door NEXT NRG®
  • & Verzekeren. Uw verzekeringen via VORM; uw eigendommen slimmer en goedkoper beschermen.

VORM Finance opereert als een onafhankelijk financieel dienstverlener. We selecteren de beste aanbiedingen op hypotheek-, verzekerings- en spaargebied uit een breed veld van binnen- en buitenlandse aanbieders. Gesprekken met VORM Finance zijn altijd vrijblijvend!

VORMotica

Wij werken hard aan nieuwe producten waarmee wij jouw comfort verder verhogen. Denk hier bijvoorbeeld aan de toepassing van domotica (genaamd VORMotica). Hiervoor gebruiken we als basis producten van Digitalstrom en NIKO die gekoppeld kunnen worden met andere producten zoals Philips Hue verlichting, SONOS geluidsapparatuur, camera’s van Doorbird, thermostaten en rookmelders van NEST en Siemens en Miele connected. Door alles te koppelen ontstaat een geautomatiseerde omgeving waarmee wij intelligente woningen creëren.

Heb je ideeën voor innovatieve producten en diensten die je toe wilt voegen? Laat het ons weten!

Bekijk ook onze VORM Klantreis