Trots zijn we op onze mooie plek als FD Gazelle! Wij feliciteren ook alle andere genomineerden en winnaars
17 november 2017

Trots zijn we op onze mooie plek als FD Gazelle! Wij feliciteren ook alle andere genomineerden en winnaars

Op vrijdag 13 oktober werden we verrast met een telefoontje van het Financiële Dagblad waarbij we gefeliciteerd werden met het behalen van een nominatie als FD Gazelle. Prachtig nieuws! Ieder jaar reikt Het Financiële Dagblad de Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Inmiddels is de uitslag bekend en zijn we enorm trots op de mooie behaalde plek als FD Gazelle! We genieten van deze prachtige waardering en erkenning die we hier mee behaald hebben. Ook feliciteren we alle andere genomineerden en winnaars!

Klik hier voor de uitslag

Successen door samenwerking
De successen zijn het resultaat van de samenwerking tussen andere sterke en innovatieve partijen en onze betrokken medewerkers. Samen kunnen we dichter op de ontwikkelingen van de huidige markt zitten en de klantwensen nog beter realiseren. Een speciale dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de groei van VORM. Kijkend naar de toekomst zijn we ons er zeker van bewust dat de markt blijft veranderen. De klant vraagt steeds meer van ons. Hierin blijven we ons verbeteren, waarbij onze passie voor bouwen en ontwikkelen de drijvende kracht is met een scherp oog voor innovatie en duurzaamheid.

FD Gazellen Award
De FD Gazellen Awards zijn een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald, winnen een FD Gazellen Award. De bedrijven met de hoogste groei per categorie per provincie winnen een Gouden Gazelle.