Parktorens Woonmarkt - 29 februari 2020
3 februari 2020

Parktorens Woonmarkt - 29 februari 2020

Heb je de wens om te wonen voorzien van comfort, in een studio, appartement of penthouse op een uitstekende locatie in Haarlem? Kom op zaterdag 29 februari 2020 tussen 11:00 en 15:00 uur dan naar de Parktorens Woonmarkt. Loop tijdens het event rond in een vloermodel van één van onze woningen en stel al uw vragen aan onze hypotheekadviseur. Ga samen aan tafel zitten en ontvang direct advies over de meest voordelige en bij jou passende hypotheek. 

Wist je al dat Dennis van der Geest deze dag jouw gastheer is? Deze Haarlemse topsporter weet alles van Haarlem en kan je dan ook alles vertellen over wonen en leven op deze toplocatie! 

Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor de inrichting van jouw droomwoning in de Parktorens of exact wilt weten wat jouw mogelijkheden in badkamer en keuken zijn, kun je tijdens de Woonmarkt ook terecht in onze showroom. VORM en Thuis – De Showroom zijn een samenwerking aangegaan om alle appartementen te voorzien van een complete badkamer met tegelwerk en sanitair. Daarnaast hebben wij alle woningen standaard voorzien van een schitterende Siematic Keuken met Siemsens apparatuur. De appartementen zijn daarmee nog completer en aantrekkelijker geworden. Bekijk alle mogelijke woonstijlen en kies uw favoriet tijdens de Parktorens Woonmarkt.

Houd dit evenement goed in de gaten via onze website en zet het event alvast in de agenda via ons Facebook-event. In februari delen we steeds meer informatie.

 

Datum: zaterdag 29 februari 2020

Tijdstip: 11:00 – 15:00 uur

Locatie: Thuis – De Showroom, Surinamepad 17, Haarlem (op loopafstand van de bouwlocatie)