Omgevingsvergunning onherroepelijk verleend
31 januari 2020

Omgevingsvergunning onherroepelijk verleend

In september 2019 is de omgevingsvergunning bij de gemeente Haarlem aangevraagd. Deze vergunning is nodig op de beide woontorens en de parkeergarage te mogen bouwen. In december 2019 heeft de gemeente Haarlem ons de vergunning verleend. Na een periode van 6 weken waarin belanghebbenden mogelijk bezwaar konden aantekenen, is gebleken dat er geen bezwaren zijn ingediend. Hiermee is de omgevingsvergunning voor de bouw van de Parktorens onherroepelijk geworden. Een mooie mijlpaal in het proces tot nu toe! 

Bouwrijp maken van de locatie 

In opdracht van de gemeente Haarlem hebben we de eerste stappen gezet in het bouwrijp te maken van het terrein. De bomen op locatie die op de posities staan waar straks de Parktorens en parkeergarage worden gebouwd, zijn ondertussen gekapt. Zo wordt gelijk een stuk zichtbaarder waar de Parktorens straks in het Aziëpark gebouwd gaan worden.

Beschikbaarheid

Benieuwd welke woningen er momenteel nog beschikbaar zijn? Wees er dan snel bij en kies je favoriete bouwnummer via onze woningzoeker. Ben je er uit? Schrijf je dan direct in via ons Inschrijfformulier.