De Stadhouders: een samenwerking met VORM Ontwikkeling en CBRE
1 december 2017

De Stadhouders: een samenwerking met VORM Ontwikkeling en CBRE

Deze nieuwe woonplek in Den Haag omvat drie gebouwen, drie Stadhouders; Maurits, Casimir én Frederik Hendrik. Ieder met een eigen karakter, maar allemaal vol charme.

Het project wordt gebouwd in twee fasen. Fase 1 bestaat uit twee gebouwen waarin in totaal 99+88 appartementen en een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd worden. Fase 2 bestaat uit één gebouw met 81 appartementen en een parkeergarage. Met de bouw van fase 2 wordt in 2019 gestart.

Het project is gelegen op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord, aan het Verhulstplein. De locatie diende als kantorenplein en zal de komende jaren getransformeerd worden tot een aantrekkelijke, groene woonomgeving. De woningen bieden de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn. Zo worden de woningen gekenmerkt door hun omvangrijke leefruimtes en prachtige vergezichten over stad en strand. De indeling en het interieur zijn ontworpen door topdesigner Jan des Bouvrie, die ook kan adviseren over de inrichting van de appartementen en penthouses. De binnentuin van de panden krijgt een groene uitstraling en zal voor de bewoners vrij toegankelijk zijn.

Kijk voor meer informatie over dit project www.vorm.nl/destadhouders