New Roots
Verkoopproces

Verkoopproces

Lees hieronder over het verkoopproces van New Roots te Utrecht.

  • Home
  • Verkoopproces
Op dit moment is dit project
In voorbereiding
New Roots is in voorbereiding

In Voorbereiding

21 April 2021
New Roots is in PreSale

Start PreSale

New Roots is in verkoop

Start Verkoop

Start PreSale en Verkoop:

In september 2022 verwachten wij in verkoop te gaan met de woningen in fase 1 - gebouw Wilg. Maar vooruitlopend op de start verkoop zullen wij starten met de PreSale van deze woningen in fase 1. 

De PreSale zullen wij opsplitsen in twee delen, namelijk:

  • Eind juni 2022 start de PreSale van fase 1a, dit zijn de Betaalbare koopwoningen, bestaande uit de Studio's, de Bovenwoningen en de diverse Appartementen;
  • Begin juli 2022 start de PreSale van fase 1b, dit zijn de Vrije sector koopwoningen, bestaande uit de Herenhuizen, de Benedenwoningen en de Poortwoning;
    Binnenkort zullen wij je uiteraard informeren hoe jij mee kunt doen met de PreSale van New Roots om zo alvast jouw favoriete woning in dit project te reserveren.

Door middel van deze PreSale heb je als geïnteresseerde van New Roots zelf al invloed op je kans om een woning te reserveren. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld andere verkoopmethodes zoals toewijzing op basis van inkomen en vermogen of zelfs een blinde loting. 

Binnenkort zullen wij je uiteraard informeren over hoe jij mee kunt doen met de PreSale van New Roots.

 

Elke dag genieten van een groenrijke omgeving, wonen in een lekker ruim huis en je tegelijkertijd dichtbij de stad vestigen?