Nassaukade

Nassaukade

Welkom op de website van het nieuwe VORM-plan aan de Nassaukade in Rotterdam. VORM heeft onlangs de margarinefabriek aan de Nassaukade in Rotterdam gekocht met de ambitie er de komende jaren een grootschalige, binnenstedelijke herontwikkeling te realiseren. Op de prominente zichtlocatie aan de Nieuwe Maas verreist straks een stoer en duurzaam stuk Rotterdam. De bestaande fabriek maakt hier plaats voor een divers programma. Een plek waar de rijke historie van voedselproductie op eigentijdse wijze wordt teruggebracht in de nieuwe stadswijk.

Het plan is momenteel nog volop in ontwikkeling en worden de verdere kaders van het plan nog verder uitgewerkt.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de vorderingen van dit geweldige plan? Schrijf je dan in als belangstellende en zodra er meer nieuws te melden is, informeren wij je graag!

Schitterende locatie in Rotterdam

Nassaukade ligt midden in het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord. Goed bereikbaar met het OV en met een kwartier ben op de snelweg. Zin om lekker uit eten te gaan? De hippe wijk Katendrecht is nog geen 10 minuutjes fietsen. Fiets 10 minuten de andere kant op en je staat op de Coolsingel.

Ben je benieuwd hoe ver het is naar de scholen, de supermarkt of bijvoorbeeld de huisarts? Bekijk dan onze handige locatie checker!

Bekijk locatie