MARK Almere

MARK Almere

MARK is een nieuw, mooi gebouw in het Cascadepark. We kiezen voor de naam MARK omdat dat 'gemeenschappelijke grond' betekent. En dat is precies wat we willen maken op deze plek in het park. Prettige woningen voor de bewoners. En tegelijkertijd gemeenschappelijke, groene ontmoetingsruimte voor de buurt. Een plek in het park waar bewoners en omwonenden kunnen genieten. MARK is ook onze afkorting voor markant. MARK is met zijn bijzondere vorm immers een markant gebouw in het landschap.

Schitterende locatie in Almere

Bekijk de locatie van MARK Almere door op de knop hieronder te klikken. Bekijk alle voorzieningen in de buurt.

Bekijk locatie
Duurzaamheidshypotheek

Rekenvoorbeelden

Leslie en Sabrina

Starters

Leslie en Sabrina huren al 10 jaar. Zij hebben een appartement van € 370.000,- op het oog.

Farid en Soraya

Doorstromers

Ook Farid en Soraya willen in MARK Almere gaan wonen. Zij hebben een appartement van € 420.000,- op het oog.

Peter en Annelies

Latere leeftijd

Peter en Annelies zijn al wat ouder en de kinderen zijn de deur uit. Ze hebben een fijn penthouse van € 600.000,- op het oog.

De appartementen in MARK

Aanbod

MARK is een ontmoetingsplek, waar tenminste 80% van het landschap openbaar toegankelijk is. Hier komen mensen samen. Bewoners uit de torens en omwonenden uit de buurt vinden rustige, ontspannende verblijfsplekken voor de deur en komen voor een praatje, het lezen van een boek, of gewoon genieten van de drukte van vogels. MARK brengt zo landschappen, sferen en bewoners bij elkaar. Een sociale, klimaatadaptieve, natuurinclusieve verbinder.