Maasterras-West

Maasterras-West

Het Maasterras, gelegen in de Spoorzone van Zwijndrecht tussen de A16 en het spoor, wordt getransformeerd naar een woon- en verblijfsgebied. Het Maasterras vormt de kern van de ontwikkeling in de spoorzone, genaamd Diztrikt. VORM en Blauwhoed hebben de tender gewonnen om deelplan Maasterras-West verder uit te ontwikkelen! Maasterras-West wordt de gezondste wijk van Nederland!

Wil je de ontwikkelingen rondom het project Maasterras-West op de voet volgen? Altijd als eerste het nieuws ontvangen? Schrijf je nú in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates per e-mail.

Centrale locatie in Zwijndrecht

Diztrikt wordt het nieuwe, centraal gelegen, hart van Zwijndrecht met alle faciliteiten binnen handbereik. De herinrichting van het gebied Diztrikt bestaat uit drie projecten: Stationskwartier, Walburg en Noord. Het project Maasterras-West valt onder het project Stationskwartier.

Ben je benieuwd hoe ver het is naar de scholen, de supermarkt of bijvoorbeeld de huisarts? Bekijk dan onze handige locatie checker!

Bekijk locatie
Maasterras-West

Aanbod

Het Stationskwartier heeft alle ingrediënten om uit te groeien tot een bijzonder stuk Zwijndrecht: bereikbaar, zichtbaar, centraal en gelegen bij de rivier: een unieke plek waar het straks goed wonen, werken en verblijven is. Een stedelijk welkom in de groene gemeente Zwijndrecht.

Heb je interesse? Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in

Maasterras-West is een project van:

  • VORM Ontwikkeling BV
  • Blauwhoed Groep BV