Inloopevent - Woensdag 20 juli 2022

Inloopevent - Woensdag 20 juli 2022

KOER te Rotterdam

Zowel de verkoop, als de bouw van de woningen in KOER aan de Laan op Zuid zijn in volle gang en er zijn nog enkele woningen beschikbaar in dit geweldige project in Rotterdam.

Daarom organiseren wij voor de bouwvakvakantie nog twee nieuwe inloopevents op de bouwplaats van KOER. Namelijk de eerste op woensdag 22 juni 2022 van 16:00 tot 18:00 uur en de tweede op woensdag 20 juli 2022 van 16:00 tot 18:00 uur. Je kunt tijdens deze inloopevents een kijkje komen nemen op de bouwplaats en je laten informeren over de beschikbare koopwoningen in KOER.

En we hebben nog iets anders geweldigs wat wij je op deze inloopevents willen laten zien! Namelijk een echte maquette, schaal 1:200 van KOER.

Kom jij langs tijdens één van deze inloopevents van KOER? Meld je dan hier onder aan en laat even weten welke dag je voornemens bent om langs te komen, zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

Meld je hier aan voor één van de inloopevents van KOER

Let op: de ingang voor de inloopevents bevindt zich op de hoek van de Hilledijk en de 2e Rosestraat. De inloopevents zullen plaatsvinden bij de gele bouwketen van VORM op het bouwterrein van KOER.

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in