Frontier

Frontier

Frontier Dordrecht is een baanbrekend project aan de buitenrand van het gezellige Dordrechtse centrum. Dit is waar het de komende jaren gebeurt. De plek waar straks iedereen wil wonen, werken en leven. Frontier is het project voor mensen die graag vooroplopen. Voor de pioniers van de toekomst die graag de eerste stappen willen zetten in een nog onontgonnen gebied. Die verandering omarmen, grenzen willen verleggen en voor groen en duurzaam kiezen.

Frontier wordt ontwikkeld aan de rand van het stadscentrum. Hier worden zo’n 160 appartementen ontwikkeld. Jij fietst straks op je gemak naar je favoriete restaurant of ontmoet je vrienden in jullie vaste café. Een ding is zeker: vanuit jouw duurzame appartement ben je snel bij alle belangrijke voorzieningen. Lekker genieten in je eigen woning kan natuurlijk ook want je hebt meer dan voldoende ruimte. In de zomer breng je heerlijk tijd door op je balkon. Of ontmoet je andere bewoners in de gezellige binnentuin. Zie jij jezelf hier al wonen?

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je hier in!

Schitterende locatie in Dordrecht

Dordrecht is de oudste stad van het toenmalige Holland en ligt waar de rivieren de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas samenkomen. Een leuk weetje: dit drierivierenpunt is het drukst bevaren waterknooppunt van Europa! Ook de Nieuwe Merwede, Hollands Diep en Dordtsche Kil stromen rond Dordrecht.

Bekijk locatie
De appartementen

Aanbod

In Frontier is het de bedoeling dat er koopappartementen komen. De exacte uitwerking wordt momenteel nog gemaakt. Het is de bedoeling dat het een mix wordt van verschillende woningtypes en groottes. De inrichting van de openbare ruimte staat centraal in het plan en er is aan alles gedacht: inspelen op het veranderende klimaat, regen en zoninstraling; inrichting van de openbare ruimte voor mens én natuur; hergebruik van bouwmaterialen en zorgen voor een plek voor veel verschillende dier- en plantsoorten; speelplekken en wandelroutes; fietsen, OV en deelauto’s.

Video's

Video's Frontier

Bekijk meer over deze fantastische plek in Dordrecht

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Team Frontier

Team Frontier

Heb je interesse in dit project?

Schrijf je in