Fibonacci

Fibonacci

Op de hoek van de Cruquiuskade en de Panamalaan wordt Fibonacci gebouwd. Het hoogste punt van het gebouw is 57 meter, 18 verdiepingen. In totaal worden hierin zo'n 243 appartementen en studio's gerealiseerd. Deze zijn reeds verkocht aan de afnemers Rockfield en Stadgenoot, die deze na de totstandkoming gaan verhuren. Rockfield gaat 194 woningen verhuren in het middensegment en Stadgenoot 49 woningen in het sociale segment. Tijdens de ontwikkeling van Fibonacci is veel aandacht geweest voor de leefomgeving van de toekomstige bewoners, zowel mens als dier. Het gebouw wordt duurzaam uitgevoerd qua installaties en krijgt diverse natuurinclusieve voorzieningen. Zowel mens als dier kunnen straks betaalbaar, comfortabel en gelukkig wonen in een duurzame leefomgeving.

Fibonacci in Amsterdam

Het plangebied is gesitueerd in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam, op de hoek van de Cruquiuskade en de Panamalaan. Wil je weten welke voorzieningen er in de omgeving zijn? Bekijk dan onze handige locatie checker!

Bekijk locatie
Huurappartmenten

Aanbod Fibonacci

In Fibonacci komen 243 huurwoningen welke verhuurd zullen gaan worden door Rockfield en Stadgenoot. Alle woningen vallen binnen het betaalbare huursegment, waarvan Rockfield 80% van de woningen zal verhuren aan het middensegment. Heb je interesse in een huurwoning in het middensegment? Schrijf je dan in op Rockfield.nl. De resterende 20% van de woningen zal Stadgenoot gaan verhuren en die zijn bedoeld voor sociale huur. Heb je interesse in een sociale huurwoning? Schrijf je dan in op Stadgenoot.nl

 

Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt

Neem vrijblijvend contact op voor alle vragen over het project

Team Fibonacci

Team Fibonacci

Omgevingsmanager

Fibonacci is een project van: