Zaterdag 30 mei van 10.00 tot 15.00 uur nodigen wij je uit voor een bezoek aan de Modelwoning, wel op afspraak! Meld je hier aan!
30 mei 2020
Nieuw Amsterdams Wonen

Zaterdag 30 mei van 10.00 tot 15.00 uur nodigen wij je uit voor een bezoek aan de Modelwoning, wel op afspraak! Meld je hier aan!

Het doet ons genoegen je hierbij uit te nodigen voor het bezoeken van de modelwoning van het project NAW te Amsterdam.

Je bent van harte welkom op: zaterdag 30 mei 2020 van 11.00 tot 13.00 uur.

Adres: Revaleiland, Houthaven te Amsterdam bij de gele VORM keet

 

Meld je hier aan!

 

Belangrijke informatie over het bezoek aan de bouwplaats:

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 (corona) tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Uiteraard werken wij hieraan mee. Wij vragen je dan ook om onderstaande maatregelen op te volgen:

  • Wij vragen je te wachten in de auto en pas de bouwplaats op te lopen op het tijdstip dat je gepland staat/ of op een nader te bepalen plek mensen ontvangen.
  • Je bent met maximaal 2 volwassen personen welkom. Kinderen zijn niet welkom.   
  • Bij ontvangst geven wij je geen hand en houden wij gepaste afstand (2m)
  • Onze medewerkers dragen wegwerphandschoenen zodat zij geen direct contact hebben met bijvoorbeeld deurklinken. Ook aan jou wordt gevraagd gebruik te maken van deze wegwerphandschoenen. 

Gezondheidsklachten

Wanneer je een afspraak hebt en klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij je jouw afspraak te verzetten. Ook wanneer onze medewerkers deze klachten hebben of krijgen worden zij gevraagd niet te komen of om alsnog naar huis te gaan. Zo beperken we samen de kans op besmetting zoveel mogelijk.