Verkoopevent Park Avenue te Utrecht
14 juli 2020
Park Avenue

Verkoopevent Park Avenue te Utrecht

Het doet ons genoegen u hierbij uit te nodigen voor het Verkoopevent van Park Avenue te Utrecht. U bent van harte welkom op dinsdag 14 juli 2020 van 16:00 uur tot 18:00 uur, op het kantoor van Punt Makelaars, adres: Noorderstraat 8, 3512 VX UTRECHT.

Let op: U kunt alleen op afspraak langskomen tijdens het verkoopevent. Voor deze afspraak hebben wij 20 minuten ingepland met één van de makelaars.

U kunt zich hier aanmelden voor het Verkoopevent en een tijdstip voor een afspraak inplannen!

Belangrijke informatie over een bezoek aan het Verkoopevent:

In heel Nederland zijn extra maatregelen genomen om verspreiding van COVID-19 (Corona) tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Uiteraard werken wij hieraan mee. Wij vragen u dan ook om onderstaande maatregelen op te volgen:

Wij vragen u te wachten voor het kantoor van Punt Makelaars en pas naar binnen te gaan op het tijdstip dat u ingepland staat;
U bent met maximaal 2 volwassen personen welkom;
Bij ontvangst geven wij u geen hand en houden wij gepaste afstand (1,5 m).
Gezondheidsklachten

Wanneer u een afspraak heeft en klachten krijgt zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, vragen wij u vriendelijk de afspraak te verzetten. Ook wanneer onze medewerkers deze klachten hebben of krijgen worden zij gevraagd niet te komen. Zo beperken we samen de kans op besmetting zoveel mogelijk. 

Zijn alle afspraakmogelijkheden voor dinsdag 14 juli vol? Neemt u dan contact op met Punt Makelaars via telefoonnummer: 030-2737464 om na het verkoopevent alsnog een afspraak te maken.