Start PreSale - Kombuis te Papendrecht
3 september 2020
Kombuis

Start PreSale - Kombuis te Papendrecht

Na het PreSale Event, starten we op Donderdag 3 september 2020 daadwerkelijk met de PreSale van Kombuis, om 20:00 uur zullen wij het digitale PreSale loket openen. In ons proces speelt tijdsvolgorde een grote rol. Zodra het digitale PreSale loket opent is het zaak om zo snel mogelijk de bevestiging van het door jou ingevulde PreSale formulier in te zenden naar woningcoach@vorm.nl. Doe dat niet voor 20.00 uur. Bevestigingen van de PreSale formulieren die voor 20.00 uur binnenkomen nemen we niet in behandeling, dat zou oneerlijk zijn.

Ben je benieuwd hoe het volledige verkoopproces van Kombuis werkt? Lees deze dan hier zorgvuldig na, zodat je helemaal op de hoogte bent.

 

Het PreSale formulier:

Het PreSale formulier kun je vanaf nu terugvinden bij Informatie - Enquêtes in je persoonlijke woningdossier van Kombuis. In je persoonlijke woningdossier kun je dus vanaf nu op je gemak het gehele PreSale formulier invullen en je voorkeuren voor je favoriete woningen aangeven. Nadat je het PreSale formulier volledig hebt ingevuld, klik je op verzenden. Nadat je het PreSale formulier hebt verzonden, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Deze bevestiging mail je vervolgens op Donderdag 3 september 2020 om 20:00 uur naar woningcoach@vorm.nl

Nadat je het PreSale formulier volledig hebt ingevuld, zal één van de VORM woningcoaches alvast contact met je opnemen om het door jou ingevulde PreSale formulier te bespreken en om alvast het project en al je overige vragen met je door te nemen. De woningcoach kan ook al, vooruitlopend op de PreSale, een oriëntatiegesprek inplannen om je financiële mogelijkheden te bekijken.