Start Pre Sale ligplaatsen Sluishuis
15 juli 2020
Algemeen

Start Pre Sale ligplaatsen Sluishuis

U heeft tijdens de presale (voorverkoop) de mogelijkheid om uw voorkeur voor een ligplaats aan te geven. Wanneer de ligplaats aan u toegewezen wordt kunt u deze door middel van een reseveringsovereenkomst voorafgaand aan de officiële verkoop op 18 september reserveren. Met deze overeenkomst staat de ligplaats op uw naam gereserveerd en wordt de ligplaats van de markt gehaald.

U kunt zich inschrijven voor één van de ligplaatsen bestemd voor woonschepen in het Sluishuis door middel van het invullen van het presaleformulier. Deze staat vanaf woensdag 12 uur klaar.
Na de sluiting van de Presale op donderdag 16 juli zullen de ligplaatsen worden toegewezen. Vanaf maandag 20 juli ontvangt u bericht of een ligplaats aan u is toegewezen. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek met de makelaar.

Kandidaten die geen ligplaats toegewezen krijgen, worden toegevoegd aan de reservelijst. Ook hiervan ontvangt u een bericht. Komt één van de ligplaatsen waar uw voorkeur naar uitgaat alsnog vrij, dan nemen wij contact met u op.

Presale : Woensdag 15 juli 12.00 uur t/m  op donderdag 16 juli 20.00 uur