Online Nieuwbouwdag van Amsterdam Woont
20 juni 2020
Nieuw Amsterdams Wonen

Online Nieuwbouwdag van Amsterdam Woont

Zaterdag 20 juni: nieuwbouw kijken tijdens talkshow op Amsterdam Woont

Niets gaat boven een ervaring ter plekke, ook als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning. Maar in tijden van coronamaatregelen zijn open dagen minder vanzelfsprekend. De nieuwbouwsite amsterdamwoont.nl biedt daarom een alternatief: de Amsterdamse Nieuwbouwdag Online. Op zaterdag 20 juni kun je vanaf 20.00 uur via de Nieuwbouwdagpagina op amsterdamwoont.nl een talkshow bekijken met deskundigen en video-impressies van projecten in Amsterdam en regio. Zo kun je virtueel allerlei projecten bezoeken. Tijdens de uitzending kun je via een live chat bovendien in gesprek met de aanbieders.

 

Talkshow: gesprekken met specialisten, video-impressies projecten

Het programma wordt opgenomen in de studio van AT5. De presentatie is in handen van Susanne Heering, bekend van onder meer de AT5-serie Bouw Woon Leef. Zij ontvangt in de talkshow nieuwbouwmakelaar Eefje Voogd en financieel specialist Maarten Bouwman van de Rabobank. Met hen gaat ze in gesprek over de ontwikkelingen in de woningmarkt, het nieuwbouwaanbod in Amsterdam en regio en de financieringsmogelijkheden. De studiogesprekken worden afgewisseld met video-impressies van nieuwbouwprojecten waarin nog woningaanbod beschikbaar is.

 

Via live chat in gesprek met de aanbieders

Zowel tijdens als na de uitzending kun je als kijker via een live chat in gesprek over de projecten en over de onderwerpen die in de talkshow aan de orde komen.

 

Uitzending vanaf 20.00 uur via amsterdamwoont.nl

De uitzending begint om 20.00 uur en is te bekijken via amsterdamwoont.nl/nieuwbouwdag. Op dezelfde dag vindt de uitreiking van de Amsterdamse Nieuwbouwprijs plaats. Voor de helderheid: de projecten die meedoen aan de Amsterdamse Nieuwbouwprijs zijn allemaal al opgeleverd en bewoond. De projecten die tijdens de talkshow voorbijkomen, zijn andere projecten. Deze zijn vaak nog in aanbouw en er zijn nog woningen beschikbaar.

 

Dus wil je meer weten over ons prachtige plan Nieuw Amsterdams Wonen? Bekijk dan de talkshow en stel je vragen of neem contact op met één van onze makelaars!