Digitale start verkoop Fase 1 - Donderdag 17 december 2020
17 december 2020
BossaNova

Digitale start verkoop Fase 1 - Donderdag 17 december 2020

Op donderdag 17 december 2020 om 09:00 uur start de verkoop van Fase 1 - Toren Bossa. Vanaf dat moment kun je je inschrijven, hieronder leggen wij je uit hoe het verkoopproces werkt.

  • Vanaf donderdag 10 december 2020 zullen alle verkoopstukken, zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving etc. als downloads beschikbaar zijn op de website van Bossa Nova. 
  • Op donderdag 10 december 2020 om 12:00 uur zal ook het inschrijfformulier beschikbaar zijn in jouw persoonlijke woningdossier van Bossa Nova. In dit inschrijfformulier geef je je woningvoorkeuren aan en uiteraard vragen wij om jouw gegevens. Vul het formulier volledig en naar waarheid in. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld klik je op verzenden. Vervolgens ontvang je per e-mail een ontvangstbevestiging van het door jou ingevulde inschrijfformulier. LET OP: je hebt je nu nog niet ingeschreven!
  • Op donderdag 17 december 2020 om 09:00 uur start de digitale verkoop van fase 1. Vanaf dit moment kun je de ontvangstbevestiging van het door jou ingevulde inschrijfformulier mailen naar woningcoach@vorm.nl. Met het insturen van de ontvangstbevestiging heb je je ingeschreven!
  • Vanaf donderdag 17 december 2020 zullen de kennismakingsgesprekken met VORM Sales & Finance worden ingepland, op tijdsvolgorde van binnenkomst van de e-mails met de ontvangstbevestigingen. Dus let op: hoe eerder (vanaf 09.00u) je deze ontvangstbevestiging naar ons mailt, hoe meer kans je maakt om snel in gesprek te gaan met VORM Sales & Finance en je de woning van jouw voorkeur kunt bemachtigen. 
  • Vanaf maandag 21 december 2020 om 09:00 uur zal VORM Sales & Finance starten met deze kennismakingsgesprekken. De kennismakingsgesprekken worden via Microsoft Teams gevoerd.
  • Na het gesprek met VORM Sales & Finance kun je aangegeven of je verder wilt met de  woning. VORM Sales & Finance zal je dan in contact brengen met één van de makelaars van Bossa Nova. De makelaar zal dan de vervolgstappen met je bespreken.

Heb je vragen over het verkoopproces of de start verkoop van fase 1 van Bossa Nova? Neem dan contact op met één van onze Woningcoaches, Enny of Priscilla, via telefoonnummer 0186-618777.